Е то затова се нарича трейдър, ту дълг, ту къс, накъдето вханеш нещо.Ти пък от кога си дълъг, нали беше къс? Не мога да ти хвана логиката !
Е то затова се нарича трейдър, ту дълг, ту къс, накъдето вханеш нещо.Ти пък от кога си дълъг, нали беше къс? Не мога да ти хвана логиката !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами нищо съществено
http://forex.tradingcharts.com/chart...%20Dollar.html
Мани, днеска е голяма мъка, дано утре се оправи!БРЕ НЯМА ЛИ ДА ГО ОПРАВИТЕ ФОРуМО???![]()
Бачо имам академичен въпросМож ли да са каръщиса диу свине с домашну праси ва
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ха добро ютроДобрю ютрю
Ставане, СТРОЯВАНЕ и ГИМНАСТИКА!!!
След това РЕДА ви отпуска свободен ден.)
)
Песновка:
http://www.youtube.com/watch?v=r0qBaBb1Y-U---------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
не мож вааааааа.......ти па и ти....урбанизирания му с урбанизиран....прилагам доказателствен матрял....
вариант І - дивото праси е женску.....ми то мъжкото домашното е забравило да бега и неможа го стигне....и нема копулизъм....
вариант ІІ - женското праси е домашну....чека си у кочинката там...ми то мъжкото диво ако приближи авджиите го свитват още на входната порта и ....пак нема копулативни взаимоотношения
твойто вариант е некво ГМО...
ПП то и аз правих изследвания по генно енжинерство....исках да омеша диня с муа.....като отрежа динята....семките да отлитат...ма не беше успешен....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Идеално ,форума се оправи за началото на борсатаутре почивен ден
![]()
Не си бил достатъчно упоритне мож вааааааа.......ти па и ти....урбанизирания му с урбанизиран....прилагам доказателствен матрял....
вариант І - дивото праси е женску.....ми то мъжкото домашното е забравило да бега и неможа го стигне....и нема копулизъм....
вариант ІІ - женското праси е домашну....чека си у кочинката там...ми то мъжкото диво ако приближи авджиите го свитват още на входната порта и ....пак нема копулативни взаимоотношения
твойто вариант е некво ГМО...
ПП то и аз правих изследвания по генно енжинерство....исках да омеша диня с муа.....като отрежа динята....семките да отлитат...ма не беше успешен....Ко бях на тебе, щях да продължа
Идеята ти е перфектна![]()