маи за евтината иена всички са съгласни ,дали няма измислят някои номер като всички я чакат да пада са чудя .....сега неделя срещу понеделник е на китаиците джидипито между другото ,може да има изненади .... .....JPM: Азиатските валути ще продължат да поевтиняват...Азиатските валути най-вероятно ще продължат да поевтиняват, вследствие на опасенията, свързани със забавянето на китайската и останалите икономики в региона, смятат анализатори от щатската инвестиционна банка JPMorgan Chase & Co![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Може пък и с гап да я смъкнат,все ще е поолекнал клона за през уикенда![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
гледах ги по блумбърг ,викат единственото много вероятно нещо през 2014та щяло да е обезценяването на иената ... ама дали ше стане е друг въпрос де ....![]()
щом го говорят значи може и да не стане .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да ти кажа мен повече ме съмнява Да направи това от новата седмица
И да имаме нов връх ............
http://www.mql5.com/en/charts/131950...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
направо разплакаха маса и народСпоред мен тоя факел при кабела беше само за обиране на стопове и ще продължи пак надолу другата седмица,но ще видим.Технически на 1.6450 има много яка съпротива на Н4 и го скъсах там на няколко пъти.
А на йените имам къси евройени и се надявам и доларйена да се сурне,че да стане по-красива картинката,но нещо се мотае.
мен ма обраха с 30 кинтаи както винаги дъртите риби са си имали информацията преди новините за да стане тоя небостъргач за секунди
![]()
то и да стане, докъде точно ше върне е въпроса ,че трябва се добавя надолу пък стоповете да са на сигурно място .....![]()
Малко вероятно.Да ти кажа мен повече ме съмнява Да направи това от новата седмица
И да имаме нов връх ............
http://www.mql5.com/en/charts/131950...staforex-group
За да се случи това, което предполагаш, трябва да наблюдаваме импулсна петица нагоре.
Движението нагоре, макар и много мощно, не е импулс по смисъла на Елиът.
Следователно за момента директно нов връх става все по-малко вероятен,
освен ако в момента не се развива някаква много сложна корекция,
в която една от вълните е Irregular .
Е ти пък ся за 30 кинта не са голяма работа, ти взимаш повече от пазаря, нека и той да вземе малко от теб.направо разплакаха маса и народ
мен ма обраха с 30 кинта и както винаги дъртите риби са си имали информацията преди новините за да стане тоя небостъргач за секунди![]()