Назрява военен конфликт![]()
![]()
![]()
![]()
...............
![]()
Назрява военен конфликт![]()
![]()
![]()
![]()
...............
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
albagpipe (16-01-2014)
Послучай рожденния ден на Прасьо метнах една тенджера със свински крачета, ушета, ребърца и кисело зеле на огъня
па после да му мисли
хи-хи
ко прайти бре... страх ви е да драснете два реда
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
~@~,
остави ги да къкрят до рождения му ден
Защо изобщо се впечатляваш от подобни неща( не, че знам за какво иде реч)
не ме и вълнува ...
то и аз за него съм - жена простак, което изобщо не ме бърка
кой, какви ги забърква ми е все тая вече
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Черен пипер сложи ли![]()
![]()
а люта чушка
........
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Не бре, наистина си сложих кисело зеленце с ребърца в тенджерата под налягане
ври,ври в момента, после лекинко ще запека и айдееееееееееееее идвайте на гости
ракия си носете обаче
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Както не съм ял , само бирени фъстъци хрупам![]()
![]()
![]()
чакам да видя дали шъ има спекулации големи
![]()
Днеска лунната диета карам аз
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алби ,
ако бях прочела по -раничко
и аз щях да ти правя виртуално компания в диетата !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Вие и вашите диети , някой харесват пухкави .......![]()
![]()
![]()
![]()