Гъци гъци мила моя ще се радвам като мен да имаш моите знания и умения
вместо да се вихриш кат баба Яга от тук от там
на ти ей последната сделко
хи-хи
йощ една добавка към късите
ми... мъж с къс член не е за предпочитане ама... па сметката се увеличавала
гъци гъци
----------
то в тая тема винаги е имало леп................ ама зависи как ще погледнеш на нещата
айде да сте живи и здрави..............................
топла и мека от менСакън, да си плюя в пазвата да не заприличам на нещо като теб, че образа на стрина Пена от прованса ми е противен.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Брей , много гориво има тук...
По спокойно дами ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вие пак ли почнахте? Я се поспрете, верно че трупате коментари ама... Стоп![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Мене ме нема... урок номер едно пуснат ли Курило дим да ме нема...
не ща да си уронвам авторитета с низшата класа дето разнася тенджерите до училището
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че какво правиш тук при низшата класа- висшата да не са те отлюспили.
Като те няма що пишеш или биричката и мастичката ти идват в повече.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Бай Бай... казах давам воля на Волен Сидеров
Трибуната е негова.....................
айде
до утре.................................
----------
аха-ха-ха...
Дружество на щастливите идиоти
Кисела зелка търси свинята на своя живот
.................................................. ...............
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Хахахахаха. Обаче да Ви кажа доста се смея като гледам кгато някой се кара във форума, било то жена или мъж.![]()
The trend in need is a friend in deed,,,,,,