Този диалог трябва да влезе в историята! Във форекс форум да се говори за л*йна, не се среща често.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (16-01-2014)
пусни една свиня в калта й й гледай сеира
покрай нея йощ ще дойдат да си покажат номерата и да й докажат че тя е най-добра
айде лека
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Бачооооооооооооо, академизма е направо революционен тука.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Наистина ли мислиш така?
Той не затваря усти.
Той просто отблъсква с простащина.
А ти му правиш компания, между другото. Чак не ми се вярва, че си жена.
Пред мен лично Фицката изграждаше авторитет близо година време,
а го срина само за един ден.
И от Фицката не остана нищо.
На негово място се изтапани една кална лайняна СВИНЯ.
Бай Ганю си е бай ганю ку ще на луната да иде да живее, не на Коста Дел Сол.
И на мен не ми е смешно от това, а ми е ужасно тъжно.
Последна редакция от ivaceda : 16-01-2014 на 04:39
alf (16-01-2014)
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
Време е за малко АКАДЕМИЗЪМ
след снощните СВИНЩИНИ!!!
Алфред и БАБА МЕЦА да довадят!!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
AlfРЕД въпроса на въпросите е
дали след вчерашното почти тестване
на най-важната трендлиния днес
няма да откати много нагоре или
ще прави повторен тест на 1,3577???![]()
Добро утро, нивото в еврото е зоната около 3580. Падне ли си мисля, че ще е голямо потапяне.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?