" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ще карам по анализа на Драгата,
вижда ми се достоверен !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Късно е вече,
пуснах дълга по анализа !
След два месеца ще докладвам резултата !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
драгата (14-02-2014)
Добър ден, добре де всеки говори за пиене на кафе, а аз си изпих кафето и не виждам 3,333 на графиката ...аз ли нещо не виждам правилно...моля ви помогнете ми...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това 3,333 ще има да го чакаш още доста време според мен.Добър ден, добре де всеки говори за пиене на кафе, а аз си изпих кафето и не виждам 3,333 на графиката ...аз ли нещо не виждам правилно...моля ви помогнете ми...![]()
Начи първо поне още две кафета требе да лъзнеш, после да си спокоен и всичко ще започне да се просветлява ...
По макро тренда ли работиш, това е цел по големите рамки, таргета ще се достигне след около две седмици поне ...
Стопа е най-долу под двойното дънце на уикли, нали ...?
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Ам ходи - тук ше си останем най верните само
Еврото неска збира сили за атака на 1.3777777744
Акулите мърдат нервно с упашки![]()
Безплатен обяд няма!
Темата на Абсата не е изтрита, преместена е в свободна дискусия, може спокойно да си коментирате в нея![]()