Spekulanta, т.е. ти си за надолу така лиНали чакахме нива от над 106 , айде не се отказвай ами започвай да буташ че съм влезнал дълго от вчера и още не искам да го затварям
![]()
Spekulanta, т.е. ти си за надолу така лиНали чакахме нива от над 106 , айде не се отказвай ами започвай да буташ че съм влезнал дълго от вчера и още не искам да го затварям
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нагоре и само нагоре...засега. Но в тоя заспал ден и както се чакат интересни фундаменти утре и в петък, нищо чудно да отнесем в тясна консолидация. И без това ми се спи ужасно и не се чувствам в тонус и кондиция ... да цъкам копчето на мишата за сделка![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
infesta, Не се отказвам ве от 106+++++++++
Но ако си забелязал на рисунката ми на 1ч има дивергенция
но все на 4 ч няма и може да върне пак на същото ниво и да се получи и като двойно дъно
аре успех
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добър вкус от към песен и усещам носталгия за лятото , аз вече почнах да правя планове за морето - мине ли нова година и започвам да планирам вечеТи къде ходиш на море ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук очаквам корекция надолу, влезнах с малък обем на къси .................................................. .................................................. ...........................................
За сега не ходя никъде на море ами си ходя тук в Пилзен
На Градския Басейн даже мога да ти кажа че се и заглеждам и по чужди моми![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Че това си е съвсем в реда на нещатаБих се притеснил ако не го правеше , има ли хубави там из Чехия
.................................................. .............................
Добро утро, Spekulanta.Добро утро колеги и от мен .успешен ден на всички колеги пожелавам от все сърце
Ето ви една рисунка на 1ч но като погледна на 4 ч графиката нещо ми се струва да
Обърне пак за надолу до същото дъно да има и дивергенция и на 4 ч http://prikachi.com/images/124/6956124F.png
Отдавна не си влизал в темата.
Обаче мога да кажа, че този път с теб сме на едно мнение.
И аз мисля, че ще почне да пада.
Още през нощта го писах, че дългото нещо взе да ме съмнява.
И се намърдах с малък обем късо да чакам.
И около 104.60 мисля да дебна за още късо.
Скъсих и аз от върха.Точно там има съпротива на Н4 и съвсем нормално почна да пада засега и очаквам да се засили спада към ново дъно.