Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има някои ходят на работа нощна смяна за по минимална заплата цял месец,какво се бърка да се изкара една безсънна нощ на форекса за 2-3 минимални заплати.Като ки дигнат на 1000 евро,вече ще се комплекцирам от трейдинга и ще трябва да си търся скатана чиновническа служба![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро.
Успала съм се днес.
Събудих се едва в 3.
Ама хванах 20 пипа.
И завидях на котката, как блажено похърква, сгушена до възглавницата ми.
Пък аз трябва да бодърствам, да печеля за манджата и.![]()
----------
Абе нещо взе да ме смущава това покачване.
На малки рамки има едни такива симпатични вълнички.
Обаче на 4 часа твърде стръмно, каква, качва... ама вълни не се отброяват...
Импулсът не качва така...
Та взех да си мисля, дали пък сега няма да вземе да се сурне към 102.20?...
Ееех, колко напоително ще бъдее!
Та аз реших да поспра и да погледам.
Последна редакция от ivaceda : 15-01-2014 на 06:07
Добро утро!Добро утро.
Успала съм се днес.
Събудих се едва в 3.
Ама хванах 20 пипа.
И завидях на котката, как блажено похърква, сгушена до възглавницата ми.
Пък аз трябва да бодърствам, да печеля за манджата и.![]()
----------
Абе нещо взе да ме смущава това покачване.
На малки рамки има едни такива симпатични вълнички.
Обаче на 4 часа твърде стръмно, каква, качва... ама вълни не се отброяват...
Импулсът не качва така...
Та взех да си мисля, дали пък сега няма да вземе да се сурне към 102.20?...
Ееех, колко напоително ще бъдее!
Та аз реших да поспра и да погледам.
Вчера добре го надуши, че ще катери още от рано
Аз му пробвах една контра привечер и ......![]()
Пак са го засилили на някъде май........
![]()
Добро утро и от мен, айде събираме се един по единСилно се надявам днес да продължи победоносния си ход долара и да видим 105 , макар че му е време да поспре малко
![]()
D-12 (15-01-2014)
Точно така, и аз съм с дълги и докато потърквам сънено очи гледам че 3-ти 4-часов бар вече е в плюсовата ми зона.
УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
nnikos (15-01-2014)
тука биковете голяма сила били ...събраха сили и пак бутат нагоре ....егаси ..
.............................
Абе бутат, бутат...
ама ...
аз нещо дебна за къси.
На 4 часа погледнато няма импулс, а мощна корекция.
На Н4 виждаш сигнал за късо ли - аз мисля че си прави пауза че още път го чака, а както знаем на горе е по-трудно отколкото надолу
Успешен ден на всички
----------
Ще подпрем Н1 в средата и лека полека отново нагоре, а и ема 89 на Н4 ще го позасили - абе смятам че сме за нагоре , но не пречи на къс пас да прибираме каквото можем![]()
Добро утро колеги и от мен .успешен ден на всички колеги пожелавам от все сърце
Ето ви една рисунка на 1ч но като погледна на 4 ч графиката нещо ми се струва да
Обърне пак за надолу до същото дъно да има и дивергенция и на 4 ч http://prikachi.com/images/124/6956124F.png
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”