Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Забравих му никнейма. Някой беше задал въпрос защо поддръжката на SLR била много по-скъпа от тази на стандартно AMG.
И няколко човека с SLR oбясниха колко повече време е необходимо за едно и също нещо, отделно че SLR реално си е Макларън. Например за смяната на свещите трябва да се откачи целият двигател
А техниците които се грижат всичко това да се случи, направо се изгърбват, докато го оправят.![]()
Имам чудесна идеяНе става въпрос за икономисване на гориводали ще давам 300 или 500 евро на месец е все тая
Аз не съм мултимилионер, че да поддържам автопарк
И пак ти повтарям, че старо АМГ се продава много трудно
А Баварец 535д си е бегачка, луксозна и до година ще я махна със незначителна загуба
Увеличаваш лотовете от 1 на 10
Милионите стават много близо
Фафле, то е с размерите на Кайена.
Ти би ли си заменила Кайена с някакъв 3 литров дизел ?
Фицка, човек който дава близо 200Кевро за кола, не ми звучи правдоподобно да го е грижа дали после ще се продаде лесно и бързо
А че цената му пада, така е, но ако те е притеснявала, нямаше да го вземеш ново, а на 2 години напримерКоето практически, ако не му видиш навъртените км на таблото, няма да усетиш разлика. Не е ли така ?
Това ми се вижда по голямо от Кайена! ,
А може и да не е......!
Ня говоря за карането, а за това как ще ми стои!
----------
Може от самата снимка да ми изглежда така или за това , че е светло.....Имам чудесна идея
Фицка, човек който дава близо 200Кевро за кола, не ми звучи правдоподобно да го е грижа дали после ще се продаде лесно и бързо
А че цената му пада, така е, но ако те е притеснявала, нямаше да го вземеш ново, а на 2 години напримерКоето практически, ако не му видиш навъртените км на таблото, няма да усетиш разлика. Не е ли така ?
Дизела , може да си има предимства, не знам!
И едно подгряване с едни реотанчета си спомням!
Баща ми имаше преди време мерцедес......ама дизел! И като го взех веднъж сто пъти повтори, като светне лампичката за реотанчето тогава палиш!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми когато имаш мерак за нещо и можеш да си го позволиш, го правишИмам чудесна идея
Но същевременно не можеш да си позволиш всичко и затова си правиш някаква сметка
И не са само км. защото в края на тази година ако изкарат нова модификация и смятай как се свлича цената на стария
А и БМВ не отстъпва по нищо на Мерцедесдори навигацията на БМВ е по-добра
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Сега не знам! Но нито е тропало, нито е имало някаква разлика.....може би в ускорението само!
Последна редакция от Fafa : 13-01-2014 на 23:48
Аве гледате ли го какво става в Гърция пак?. Май еврото ще пада пак. Имам чувството че нарочно им дадоха властта, вярно че са задължени ама... Късо късо късо
The trend in need is a friend in deed,,,,,,