Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, моля те, помисли си отново, това не е добра идея, уверявам те.
Не бива да правиш такова нещо, ГРЕШНО Е !!!
Виж, виж, отиди до нея, погледни я внимателно, спомни си за всички хубави мигове, представи си ако тя не беше до теб, какво щеше да е....тежко, тежко
И не само, че няма да е AMG, няма да е дори Мерцедес, а още по-лошото, е че дори не е бензин, а е някаква просто прилично изглеждаща тракаща печка
----------
Обявените технически показатели са измишьотина, нали![]()
фицката (13-01-2014)
Фицка, моля те, помисли си отново, това не е добра идея, уверявам те.
Не бива да правиш такова нещо, ГРЕШНО Е !!!
Виж, виж, отиди до нея, погледни я внимателно, спомни си за всички хубави мигове, представи си ако тя не беше до теб, какво щеше да е....тежко, тежко
......
И не само, че няма да е AMG, няма да е дори Мерцедес, а още по-лошото, е че дори не е бензин, а е някаква просто прилично изглеждаща тракаща печкаТи си готов за търговец на коли вееее ..... Олег на мен наистина ми омръзват бързо колите. Ако я потърпя още година, няма да мога да я гледам, а цената и ще е много под това, което мога да и взема сега
АМГ се продава много трудно на старо. БМВ имах преди много години (525 тдс) и бях доволен. От А6-цата също. Та сега се двоумя между А6 и 5-ца. Но собственикът на БМВ за областа ми е приятел и ще може да ми я намери на супер цена. А и тези новите дизели са си бегачки от всякъде
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що не пробваш Е350, или CLS350, като искаш малолитражна ?Ти си готов за търговец на коли вееее ..... Олег на мен наистина ми омръзват бързо колите. Ако я потърпя още година, няма да мога да я гледам, а цената и ще е много под това, което мога да и взема сега
АМГ се продава много трудно на старо. БМВ имах преди много години (525 тдс) и бях доволен. От А6-цата също. Та сега се двоумя между А6 и 5-ца. Но собственикът на БМВ за областа ми е приятел и ще може да ми я намери на супер цена. А и тези новите дизели са си бегачки от всякъде
А и щом ти е приятел, накарай го да ти смени с CLS63 например или нещо друго такова
Един от форума има S65, SLR и GL500
Та ти имаш само един ML. Взимай пример от такива хора, а не от хора които икономисват от гориво![]()
Кой тоз? С трите коли, не тоз икономичния, него го знам.Що не пробваш Е350, или CLS350, като искаш малолитражна ?
А и щом ти е приятел, накарай го да ти смени с CLS63 например или нещо друго такова
Та ти имаш само един ML. Взимай пример от такива хора, а не от хора които икономисват от гориво
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Не става въпрос за икономисване на горивоЩо не пробваш Е350, или CLS350, като искаш малолитражна ?
Та ти имаш само един ML. Взимай пример от такива хора, а не от хора които икономисват от гориводали ще давам 300 или 500 евро на месец е все тая
Аз не съм мултимилионер, че да поддържам автопарк
И пак ти повтарям, че старо АМГ се продава много трудно
А Баварец 535д си е бегачка, луксозна и до година ще я махна със незначителна загуба
п.п. Е класата не ме кефи...изглежда ми много пенсионерска.