Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как хващате тези новини, мен все ме е страх. Всички нивини, от които съм имал кяр е благодарение на някакъв голям късмет. Например сега как ще го издебнеш златцето? Извини ме за глупавия въпрос, но нали съм "бомбе".....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей внимавайте много. Тука след тая вечер 21:00 може да ви резнат тиквенцата. Платината е индикатор, ама повреме на новината, незнам какво ще ти индикира. една новина може да ти съсипе сметката.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
От къде до къде го чакаш и къде ти е входа?Ми какво влияе? Всички данни свързани с $ влияят, особено сега ако се сбъдне тая огромна промяна на + ... директно 100$ слагам в касичката (ако не увелича обемите)
Само да не се сбъдне наобратно нещо
...............
подобрението на федералния бюджет ще е в следствие на еднократна вноска от Фреди и Фани в размер на около 34 милиарда през миналия месец.. това не е промяна на тенденцията за дефиците.. съмнява ме да има някакъв ефект.. ама и все още не разбирам връзката с цената н азлатото
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Понеже, четох, че търсите корелация между злато и сребро, златото на м5 преви три по- ниски върха, а среброто 3 по-високи
Аз мисля, че вече се прекъсна връзката на златото със долара. Не очаквам големи и драстични промени на курса след 21:00.
С малко повече смелост ги хващаме
Понеже си ми много забавен, ще се постарая да ти отговоря: ами сега примерно първо предварително съм преценила, че е занадолу и съм определила, че дневното дъно е около 1240. Новината също сочи много за надолу, само чакам да излезе. Пуснала съм къси предварително.
НО който не желае да рискува предварително, може да изчака новината да излезе и тогава да пуска сделка според данните.
Понеже на Инстата моменталното изпълнение по време на новини е много трудно, да не кажа невъзможно, може да се пусне предварително отложена и след като излезе новината да се премести нивото - предполагам имаш опция местене на поръчки с мишката по графиката - така е по-лесно отколкото тепърва да пускаш отложена, понеже моментална няма как да я изпълни при много волатилен пазар.
Освен това златото обикновено като излезе новина тръгва наобратно малко и после много по посока на новината - и по това може да се ориентираш накъде ще е голямото движение. Плюс че трябва да имаш добър календар където своевременно да отразяват данните - примерно ************.com. (доколкото имаш време все пак да се ориентираш каква е новината)
Прочети пак изречение първо!
Не знам разбра ли се нещо....
Пп: И не на последно място: за да тие мирна душата влизаш с малък обем спрямо капитала, да няма после тежки рани.
Последна редакция от Eli2356 : 13-01-2014 на 20:11
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Bloody Ivo (13-01-2014)
На мен също не ми е ясно дали има връзка, или поне не съм си правил анализ, но всяка новина в Щатите е "причина" да има движение.Все пак това е основен начин на търгуване на големите акули. А относно посоката - вариантите са ми два
- шип нагоре до към 1257 и после надолу - 1242/47 в последствие движението да си тръгне пак нагоре
- рязко надолу - тогава може и да не тръгне повече нагоре тази седмица
Правя си тези изводи на ББ 100
- на 1 ч и 15 мин сме на горен ББ -
- на 30 мин има още за нагоре
На 4 ч - там сме на граница, която ако пробием сме за 1280, затова и ако проби нагоре, чакам само корекция
![]()
Последна редакция от Jawor : 13-01-2014 на 20:14
Аз по скоро очаквам вторият ти вариант.незнам аз всеоще си мисля, че някой злоупотребявас пазара и малко по малко вдига ценатапреди да се изтряска в дънцето.