ех сложни теми се разискват тук , дългове или ..или ... ... трудна работа
ех сложни теми се разискват тук , дългове или ..или ... ... трудна работа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
явно разбира от счетоводство Орешарски щом с два заема до сега успява да не увеличава външния дълг..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Бях чела тази статия като стана премиер и реших, че пък може да излезе нещо сравнително добро от тази работа,
http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2036109,
но после разни действия ми убиха оптимизма.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Гроздо змейец разбира му на него тиквата как по сладко да краде.
Миналият път със станишката напълниха буджетен излишък като изравниха цените по магазините уж със европеските пък то с повече от европейските и давай да лапапе от "излищъка"
Сега акции и облигации пуска и кой ще плаща
А,няма да са те,когато дойде ред да се плаща , щото отдавна вече ще са извън БГ и ще са забравили ,че са били българи
Пиявиците като се насмучат с кръв, какво правят -сами се отлепят.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Да и аз я четох,..... това е наистина добре свършена професионално задача,за което заслужава адмирации......но правенето на политика,което е основната работа на премиер е друга бираБях чела тази статия като стана премиер и реших, че пък може да излезе нещо сравнително добро от тази работа,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Може би финансов министър би било по-подходящо за него, но вече са ми толкова писнали, дори и да направят нещо хубаво весе ще търся под вола теле какво има зад него.
Всичките са един дол дренки. И като направят нещо, след толкова много злоупотреби, чак почваш да си мислиш, че не е реално това или има задни планове и кроежи.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Снощи гледах интервюто му при Гарелов. От лятото на 2012 до сега външнияя държавен дълг ни е намалял от 14.5 на 14.1 млрд. лв., въпреки новите кредити.Бях чела тази статия като стана премиер и реших, че пък може да излезе нещо сравнително добро от тази работа,
Не е лесно човек да приеме мисълта, че сме изчезващ народ и все се надява.