Fafa (13-01-2014)
паунда паунда мечата атака започна по всички фронтове
Реде гепито държиш ли го, прибирай че ше го сцепим паунда надолу по всички фронтове
то и на еврото няма му простим![]()
Последна редакция от disel84 : 13-01-2014 на 16:05
тем...чак се чудя как да тръгна направо изпадам в ужас да не ги уплаша пристигайки с дебелите дрехи от севера........................
бе---- ше си турна късите гащи и ще дефилирам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Не мога,да разбера израза ,"да не ми е в къщи"...значи съвети много,пътища за всички, но навремето, е немало израз "жена ми", а е имало "стопанката", от стопанство и стопанистване...както има лоши мъже, така има и лоши жени, но когато двамата съпрузи имат общи планове, идеали и мечти...живота им е хубав и в повечето случаи успешен..,а и интелектуално трябва да си подхождат/сексуалното е ясно щото,иначе няма да се вземат/![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (13-01-2014)
Dizele позицията е малка!!!!
Не ме интересува реално!!!
РЕДА не го прибра на +700 няма
да го прибере и на +200!!!!
Много си малък да караш каквото и да било!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (13-01-2014)
бабо мецо идвай помагай на събратята си , стига спа
.................................................. ....
----------
довечера отивам на кино да гледам вълкът от уолстрийт
да видим дали е добър, на наща тематика е![]()
Израза "да не ми е в къщи", го използвам за жена, която е семейна, па същевременно мога да я плющя и азНе мога,да разбера израза ,"да не ми е в къщи"...значи съвети много,пътища за всички, но навремето, е немало израз "жена ми", а е имало "стопанката", от стопанство и стопанистване...както има лоши мъже, така има и лоши жени, но когато двамата съпрузи имат общи планове, идеали и мечти...живота им е хубав и в повечето случаи успешен..,а и интелектуално трябва да си подхождат/сексуалното е ясно щото,иначе няма да се вземат/А от едно време до сега, много вода е изтекла
Тогава, кога е била стопанка на къщата, масово са били безработни, че и да гласуват май не са можели
Жените веч са еманципирани, което впрочем е възможна причина и за увеличеният брой забежки от тяхна страна
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (13-01-2014)
Кльомбе, нали каза, че щепътувш с кола!
Товариш гардероба в багажника и тогава никакво време не може да те изненада!