Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
I trade with an ICMarkets ECN account
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
АБС и гледай да свалиш всички ордери от терминала
Фицка, помниш ли го онзи сигналджията![]()
Следя го разширяващия се триъгълник, но не мога да се доверя на вълново очакване.
Имам си план, следвам го. Ще съм дал общо 62 точки стопове при грешка, че добавих горе.
За мене тези нива са супер бонус за скъсяване, но отчитам факта, че изглежда супер бичо технически.
----------
Това се смееш, ама ако знаеш как съм ял тоягата от забравен пуснат експерт и то рехнджов при тренд.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добро утро!
Аз се закачам за Абс-ата, отново!
Харесва ми ми това на картинкатй и се препокрива с моето виждане!
Фицка ....
Олег, преди мен днес??! Брех!
Реда процедирал...значи всичко е ок!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (11-02-2014)
Fafa (11-02-2014)
Мисля си дали 17ч нямат да напудрят, заради встъпването на Йелън и да намажат ските?