За общуването си прав. Но не вярвам да сме седяли с жената по цяла вечер само да си говорим - явно телевизия сме гледали тогава....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нито форуми, нито форекс , нищо.................................................. .................................................. .................................................. ............................................
----------
аз знам или съм навън или съм си в къщи, почивам и гледам ТВ.................................................. .................................................. .................................................. .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз знам или съм навън или съм си в къщи, почивам и гледам ТВ .................................................. .................................................. ......................................
А имаше време и без ТВ............след това по 2-3 часа вечер само........................![]()
Иваше време по един телевизор в махалата. И се събрала цялата махала. Всеки донесъл по нещо за почерпка. Тя програмата свършила, но компанията продължава.
Сега нещо и по гости отвикнахме да ходим.
„Енергийният холдинг търси 5 банки за парите си"
Месец след като изтече крайният срок, в който дружествата с преобладаващо държавно участие трябваше да са разпределили парите си в поне 4 банки, Българският енергиен холдинг (БЕХ) обяви конкурс за избор на пет кредитни институции, с които да работи през следващата година. Това става ясно от обява на сайта на компанията. Крайният срок за участие в конкурса е 24 януари. Ако не се наберат достатъчно оферти, процедурата ще бъде прекратена и обявена наново.
Постановлението да се ограничи концентрацията на парите на държавните фирми в една банка бе прието по време на служебното правителство и потвърдено от кабинета на Пламен Орешарски. Това стана, след като се разбра, че близо половината от депозитите на държавните дружества са концентрирани само в една банка - КТБ. Малко след изтичане на крайния срок - 8 декември миналата година, вицепремиерът Даниела Бобева заяви, че повече от 76% от всички над 230 държавни дружества вече са били избрали банки за парите си или са в процедура по избор. Тя се похвали, че нямало фирма, която да държи повече от 22.67% от парите си в една банка. Справка на "Сега" тогава обаче показа, че за големите транспортни и енергийни фирми това не е вярно - вместо да намалява, делът на парите на някои от тях в КТБ, ПИБ, ЦКБ дори се бе увеличил.
аз помня когато започваше от 17:00 следобед и свършваше в 24:00 часа със Студио хиксаз знам или съм навън или съм си в къщи, почивам и гледам ТВ .................................................. .................................................. ......................................
А имаше време и без ТВ............след това по 2-3 часа вечер само.......................................................................... .................................................. ..........
Това е малко по-късно. Времето, за което Маста говори беше в края на 60-те и началото на 70-те. Телевизията започваше със Новини в 20 ч., след това един руски филм и край...А в петък си беше направо руска...
да досетих сезнам от баща си за онова време .................................................. .................................................. .................................................. ........................
Той баща ти сигурно ми е горе-долу набор, като гледам ти кой набор си![]()
Едно време цялата селска махала съ събира и гледа от 1 телевизор , то без туй всички рода .....![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.