съединител и притискателен диск..............и вентуално кокс
ако педала не ти е пропаднал.........................туи ще е!!!!!!!!!11
евтенко ще минеш..............?????
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
знам, туй й харесвам че хем ми е с нисък разход на гориво, хем и частите са ми евтини
пък си е и поддържана, нема грешка по пътищата
ама още малко ще я потърпя
та и скоростната кутия тръгна ама има още хлеб у нея- на трета и на пета има едно свистене
първо се появи на пета, сега на трета
още малко
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Мъж нямаш ли си да се занимава, пари за монтьор, а забравих имаш форумска приятелка мажоретка, тя има мъж и той сега ръси компИтентен акъл.знам, туй й харесвам че хем ми е с нисък разход на гориво, хем и частите са ми евтини
пък си е и поддържана, нема грешка по пътищата
ама още малко ще я потърпя
та и скоростната кутия тръгна ама има още хлеб у нея- на трета и на пета има едно свистене
първо се появи на пета, сега на трета
още малко
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
????
това което правиш......не е добро.......
нема да ти давам акъл........
но ми става тъжно че не си се.....пооправила вече!!!
тези състояния са преодолими......... ако пренасочиш усилията си....!!!
дерзаи..........!!!
пп. ако снещо съм прекалил.....ИЗВИНЯВАИ.......!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че ви казвам, че не ми се чете за домашните ви ежедневни неволи, или че жена ти ме дразни с безмислиците си.
Всеки преценява какво впечатление оставя у другите, да мен не ме притеснява да ви кажа, че не ми се четат глупостите ви.
Ако имаше по нещо смислено от дъжд на вятър поне се преглъща, ама то като няма.
А лицемер няма да ставам, че да си връткам с някой постове по темите за бонуси.
Няма нищо по-хубаво от жена която знае какво иска и как да го направи. Пък от такива дето ревът мъж нямаш ли кел файда, трагедията струи от всякъде
ама то средата определяла психиката
нали беше споменала че търчиш с тенджерите към училището
дай повтори мероприятието, пък аз сега ще стана , ще се гримирам, ще си облека хубави парцалки и ще седна на брега с приятелки на кафе
и ще ми е кеф, докато ти дефилираш на воля
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
АИ спокоен и благ почивен ден..................!!!!![]()
REDA (12-01-2014)
Амин! Мир всинца Ви
Да се усмихнем и да изживеем още един хубав ден, дар от онова чудо Живот
.................................................. ....................................
Бъркаш ме с някоя друга- ама ти е простено, хайде де още ли не си тръгнала, да не забравиш да дадеш после и по всички теми подробен отчет.Няма нищо по-хубаво от жена която знае какво иска и как да го направи. Пък от такива дето ревът мъж нямаш ли кел файда, трагедията струи от всякъде
ама то средата определяла психиката
нали беше споменала че търчиш с тенджерите към училището
дай повтори мероприятието, пък аз сега ще стана , ще се гримирам, ще си облека хубави парцалки и ще седна на брега с приятелки на кафе
и ще ми е кеф, докато ти дефилираш на воля