фицката (19-12-2013)
Oleg (19-12-2013)
аха-ха за наш Олег, всевишний, има само едно питие МАСТИКА
Олег аз пия само вода ако не си го разбрал и разни лекарства...през седмица съм на химиотерапия и туй ако си пропуснал чадо
наистина бих се радвала ако в терапията ми вместо тия бъркочи беше включена и мастиката
ма... то идиоти под път и над път като тебе-турнат ли ти печата Мастика- мастика си остава
извинявай... нищо лично
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Нищо не съм ти слагал, ти сама се хвалеше как жулиш по бутилкааха-ха за наш Олег, всевишний, има само едно питие МАСТИКА
Олег аз пия само вода ако не си го разбрал и разни лекарства...през седмица съм на химиотерапия и туй ако си пропуснал чадо
наистина бих се радвала ако в терапията ми вместо тия бъркочи беше включена и мастиката
ма... то идиоти под път и над път като тебе-турнат ли ти печата Мастика- мастика си остава
извинявай... нищо личноАз нищо не си измислям
![]()
сбъркал си реципиента чадо, в грешка си
алкохол не кусвам...............
свет ми се завива само като ми набутат ония химиотерапевтици
после болките са жестоки
е............ ранко ви е още, дано никога не го изпитате
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
фицката (19-12-2013)
Баси и бурята дет излиза навънкаше ми откачи сателита...чезне ми сигнала
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абсе йощ ли си мислиш чадо че си влезнал на евродолара от дъното?То сега си почва да се доизсулва................................ ............