Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
в Бенча е, после отивам в офиса са и ми кеширват парите![]()
само че не бяха нови хахах ама кво значение има
в инстата бях пуснал за майтапа и аз с 1 лот ама лошо го изтъргувах там и само 2 долара печалба , щото търгувах само долара, едната позиция на минус, другата на плюс и така
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тя ситуацията на доларйена този път беше за 4 ордера -2пазарни и два лимитни за да се получи пълно заключване и щеше да даде много ама не успях да сложа ордерите защото цената тръгна нагоре преди даннитев Бенча е, после отивам в офиса са и ми кеширват парите![]()
само че не бяха нови хахах ама кво значение има
в инстата бях пуснал за майтапа и аз с 1 лот ама лошо го изтъргувах там и само 2 долара печалба , щото търгувах само долара, едната позиция на минус, другата на плюс и така
Аз бях сложил стоп на 30 пипса и лъжливото движение беше само 27много добре стана , важното е че имаше добри печалби.а на канадеца за втори път става перфектно
aud/cad : ))
И аз, и аз да си кажа вчерашното изпълнение - преди затваряне на сесията си прибрах 60 пуйки и в понеделник с отваряне го ИЗКОНТРЯМ отново на дълго ... и ще чакам![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Няма ко да го бавим, парите никога не спят - нали така бешеНе бе сериозно това може би ми е най-големия недостатък , който може да ми навреди във форекса - липса на търпение, винаги искам да съм в сделка и да прибирам от всяка свещ максимума
![]()
Това е недостатък на повечето в търговията,и аз затворя ли гледам пак да влизам някъде![]()
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Да, според картинката ми, пък и в действителност, че очаква още едно покачване.
Но не бързай, в никакъв случай няма да е в понеделник.
Корекцията още не е завършила. В петък с пейролите започна вълна (Y) от корекцията.
Едва след нейното приключване можем да отваряме дълго, за да изтъргуваме последното импулсивно покачване (пета от пета вълна).
И никой в момента не може да ти каже докъде ще стигне тя: може да е 105.50, 105.80, 106 .
А може да е, както вече няколко пъти казвам, скъсена пета.
Т.е. да достигне едва до последното връхче на 105.42 и да започне корекцията.
Аз го изконтрих още снощи и се набутах на 104.081,да видим дали няма да се закачи някой гапче,или ще има дърво........................![]()
D-12 (11-01-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"