хайде и от мен същото - лека нощ, нищо, че сме в центъра- не всички сме сами като фицката
![]()
хайде и от мен същото - лека нощ, нищо, че сме в центъра- не всички сме сами като фицката
![]()
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (10-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на това Фицка му се вика Стокхолмски синдром......ти го биеш и евеш....то те целува....Има ги такива ХепиПознавам една рускиня, която живее тука. Мъжът и мултимилионер, живее в Москва. Тя красива като картина, огромна къща, Мерцедес ГЛ, пара бол.....тряска се с един грозен негър-наркоман и бол пари му дава. Той се държи отвратително с нея, а тя страда, плачи.........
.....то е тъжно....нищо че се смея.....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Какво стана Ред е е е е, назначи ли момчето на длъжност?
Да се знае!
И да има готовност в понеделник живот и здраве след процедиране още по тъмнй доба да вади боичките?
Що ......... ти да не си на неина страна .............. Аз съм за негъра .................В краен случай за мъжа й - с една бухалка - 7 пъти у фонтанелата (те така , как си страда и плаче ) ..........Ма за нея - никогиш !! А на Фицо му е мъчно за неяяяяяяяяяяИма ги такива ХепиПознавам една рускиня, която живее тука. Мъжът и мултимилионер, живее в Москва. Тя красива като картина, огромна къща, Мерцедес ГЛ, пара бол.....тряска се с един грозен негър-наркоман и бол пари му дава. Той се държи отвратително с нея, а тя страда, плачи.........
![]()
Последна редакция от Nikky : 10-01-2014 на 21:35
Nikky, Човек, искам да те питам нещо, ти що вечно си на контра
Какво се мъчиш да постигнешкаква ти е целта
![]()
Защото сигурно е от тези типажи на който им липсва вниманието на хората и избиват където видят възможност, едва ли има и собственно мнение по някоя тема както тук така и в живота![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Олег изръси някаква простотия, Ники го апострофира и сега Ники ви виновен и му липсвало внимание.
Абе що не взема да излезна аз. Кво съм зависнал дома.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?