Не искам да съм лош и затова ще замълча за сега
----------
Романчична вечеря-----------------------------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ахххх що СТОПАР има над вчеращния къс импулс и как ми се иска да влезна едно дълго и да ги взема след малко, просто не е истина![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Шшшшштттт! Не казвай нищо, ще те урочасат....после ще кажеш!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колко е минимума като сметка бре ПРАСЬО!!!
Ей го на
http://www.forexbrokerz.com/page/ECN-Forex-Brokers
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Яко слабите данни 1,3720 при еврото зове....![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иииииииии си ЗМИЪТЪ!!!!!!!
ЗА 6,7% безработица бях прав сабален де!!!!![]()
На 3650 махнах лонга на спота. Останах само шорт от опцията.
Давай Доларееееееее
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
от 1.36550 още една къса, чакам 1.35000 днес с таз безработица от 6.7%
пуснаха ви аванта на биците малко
заслужили сте щом акулите ви пожалиха![]()