Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те много бавни тези пчелички! Та нали още напролет излизат да събират прашец!
Сега спят ли?
----------
Много го мешат в магазина с глюкоза!
Винаги купувам от пазара и то захаросан, за да съм сигурна , че е истински! Така са ми казали!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (10-01-2014)
драгата (10-01-2014)
REDA (10-01-2014)
не се базикам ва РЕДЕ....бро-то вчера се снабди с талафон......4 ядра 1900 MHz....2 гиги рам.....сензори мензори.....жироскопи....нам си кви сензори за влажност жестове барометър.....абеееее само мусака и сви*ки не прави, а и не простира......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Реде, тая гад ко ти докопа кошерите лошо ще стане, като я гледам колко е хищна, и за гуцитата требе да се притесняваш
http://www.youtube.com/watch?v=4r7wHMg5Yjg
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
драгата (10-01-2014)
Фреш, аз си мисля по-скоро за нещо таковаЯко меча постановка е.
Вчерашния спад може да се разглежда или като неправино б в корекцията или като х пак в корекцията.
Варианта за нагоре е, да е 5-а въпна, а преди това да сме имали неправилност.
След това вчера нагоре да е 1-а, сега през деня 2-а и днес яко нагоре 3-а.
Демек над сутрешното връхче може да се пробва бай със стоп дъното сега около 3580
Вариантите за надолу са по-смислени, но селл-а ми идва чак под вчера и стопа ще е много голям или много проветрив.
Оформи си рейндж, пробива, на който ще даде точки.:
[IMG][/IMG]
I trade with an ICMarkets ECN account
Nikky (10-01-2014)