Аре чао---------------------
Аре чао---------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добро утро!
Как сте? Хайде ще раздаваме кафета...Който не се е събудил да става, че тръгна чарта!
Има процедиране, Баба Меца и картинка пуснала!
Хепи, много обичам банички......! Мммм, но сега не ми се излиза в тази мъгла!
Ще ям корнфлейкс с мляко! И кафе ще пия!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (10-01-2014)
Добре, само ми кажи как ги измисляш тия лимити не ми е ясно, то въобще такова голямо движение да има ми се струва невероятно.пия си кафето и си чакам, не бива да се изключва вариант за пробив на 1.35000 днес![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз си пуснах парите от биткойните и лайткойните за теглене.
За мене авантюрата койни временно приключи. Не, че нещо се е променило, но първо не слезе където исках да купя, а на нива от 1000 за койн няма да взема, второ и по-важно появиха се лоши хора, които му намериха цаката да пускат фалшиви валидации, плащаш нещо , после друго с едни и същи койни. Уж всичко е контролиран риск, но не обичам такива работи.
За капак няколко човека, нямащи нищо общо с койни и пазари и квото и да е ме питаха кво е това, голяма далавера било, 160 пъти ръст.
Та реших да си изтегля всичко, ако след 1 година нещата са наред, изчистят се технологичните проблеми и опастността от превземане на мрежата. 38%-39% са контролирани от определен кръг хора, може и пак да влезна.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
GGBG (10-01-2014)
Когато БАКШИШИ и СЕРВИТЬОРИ почнат
да разпитват, а също и да твърдят, че
нещо е голям БИЗНЕС требе да се БЯГА!!!!)
"УМНИТЕ ПАРИ на НАЙ-ОТВОРЕНИТЕ пичове".
БУ ха ха ха!!!![]()
В такъв случай да кажем: Честито на печелившите!Аз си пуснах парите от биткойните и лайткойните за теглене.
За мене авантюрата койни временно приключи. Не, че нещо се е променило, но първо не слезе където исках да купя, а на нива от 1000 за койн няма да взема, второ и по-важно появиха се лоши хора, които му намериха цаката да пускат фалшиви валидации, плащаш нещо , после друго с едни и същи койни. Уж всичко е контролиран риск, но не обичам такива работи.
За капак няколко човека, нямащи нищо общо с койни и пазари и квото и да е ме питаха кво е това, голяма далавера било, 160 пъти ръст.
Та реших да си изтегля всичко, ако след 1 година нещата са наред, изчистят се технологичните проблеми и опастността от превземане на мрежата. 38%-39% са контролирани от определен кръг хора, може и пак да влезна.
И в крайна сметка какво? Взе ли нещо от тях или ?
Безплатен обяд няма!
Някои откри ли къде може да се гледа мача на Пиронкова?????![]()