Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Извинявам се за спама - някой чел ли е Нийли? При него има една формация - диаметрик: практически представлява два триъгълника, залепени един за друг. Може да се появи във всякаква фаза на тренд или корекция. Ако това, което току-що видях е вярно, със сигурност ще видим пак нещо над 1.3800, което пък хич не ме радва:)
)
Ми не го виждаи тогава бе Фрии
Па и тез триъгълници не са ного геометрични![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ъъъъххх развали ни купона...ся са извинявашИзвинявам се за спама - някой чел ли е Нийли? При него има една формация - диаметрик: практически представлява два триъгълника, залепени един за друг. Може да се появи във всякаква фаза на тренд или корекция. Ако това, което току-що видях е вярно, със сигурност ще видим пак нещо над 1.3800, което пък хич не ме радва:
.......Туй да не е темата на Нийли....па и той сигурно не знай български
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
freelancer (09-01-2014)
Затварям си очите, мижам, пак го виждам. А бях решил, че с това скъпо евро приключихме. Не е задължително да са геометрични триъгълниците - даже оня маняк има формула за изчисляване на дължината на всеки лег вътре. Ама не съм му фен, нито пък смятам, че едно движение може да се "изчисли"
I trade with an ICMarkets ECN account
Фрийй на 5 мин. нарисува камилче, па ако тръгне те вървят по многоЗатварям си очите, мижам, пак го виждам. А бях решил, че с това скъпо евро приключихме. Не е задължително да са геометрични триъгълниците - даже оня маняк има формула за изчисляване на дължината на всеки лег вътре. Ама не съм му фен, нито пък смятам, че едно движение може да се "изчисли"![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
freelancer (09-01-2014)
Ам начи единодушно се приема, ДА СЕ отмени диаметрикаЗатварям си очите, мижам, пак го виждам. А бях решил, че с това скъпо евро приключихме. Не е задължително да са геометрични триъгълниците - даже оня маняк има формула за изчисляване на дължината на всеки лег вътре. Ама не съм му фен, нито пък смятам, че едно движение може да се "изчисли")
)
Против .... Няма
Въздржали се ...... И такиа няма
Ура Другари)
Керванът тръгна!
Хайде, няма ли вече да си лягаме ?
Че ми се доспа! И този таблет ме измъчи да цъкам тези буквички!
----------
Иска да каже, че и утре е ден! Сега се почива и се гледа филмче или каквото там ви се иска!
Че като сложа ордер кво ми пречи да си легна или да гледам филм? Тя баене не иска![]()
фицката (09-01-2014)
Fafa (09-01-2014)