Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то наистина лекари които с кеф да ги пребиеш ...аз съм попадал на такива .................................................. .................................................. ..................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (09-01-2014)
Те накрая ще ти писнат казвам тистига да не е без задръжки
![]()
То си ни е у кръвта![]()
![]()
къде и да сме искаме да съ разкършим
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
в кръвта си ни е ...особено като седнем на по питие няма начин ....
.................................................. ...
Важно е да употребяваш в големи количества , от всичко по много !![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Преувеличаваш. GL го сравняват дори със S-class, по возене и луксЧовек няма кола, която да вози хубаво по дупките, камоли тоя джип, който е на светлинни години от с-класа. По германско не са ги мислили, че ще се движат в такива условия, а виж има и едно видео с тубата където един от тестовите им полигони е точно като някои улици тук в ПловдивДа не говорим като хвана магистралата за София как ми идва да се гръмна от яките вибрации...
А това за вибрациите....декември минавах по магистралата, не е зле. Зависи от колата. Ако е някое спортно окачване, ще друса сигурно.
----------
Там може, държавна болница е
Аз ти давах пример от частна клиника, която работи със ЗК
----------
За мен правилно отношение е колата ми да се обслуже така, че да не трябва да се върна отново след няколко седмици или по-малко и цената за обслужването да е адекватнаПонеже се занимавам постоянно с коли покрай работата мога да ти кажа, че читав сервиз където да получиш правилното отношение почти няма. Така е в БМВ примерно, но ти си плащаш за това отношение с тройна на нормалното цена. Иначе където и да отидеш все едно си им длъжен с нещо, а не си клиент. Като бонус 90% за абсолютни некадърници, които все едно на късмет са се озовали по тия сервизи и това го казвам абсолютно отговорно.
Ходи се в два сервиза когато се наложи за нещо
Единият е формулата при Дидо
Другият е на Юндола в Смирненски
Дори парите за частите с поставянето им, излиза по-евтино отколкото сам да си ги купиш от магазина и да си сложиш.
Какво друго е правилното отношение, ако не това ?
Тая магистрала ако ти се струва добре явно не си излизал навън за да видиш как няма нищо общо. Аз пътувам с различни коли почти всеки път и без значение нови стари, нисък висок клас, все е зле. Има второстепенни пътища които са в пъти по-добре от основните. В хубава кола леко се замаскира мазалото под гумите, но возията е МНОГО по-лоша отколкото в лоша кола на хубав път. А тоя момент където има офроуд улици във втория по големина град няма какво да говорим, незнам и как да се утешават хората със скъсани гуми и постоянно криви джанти... И незнам какво караш ама тия данъци където ги плащаме според теб отговарят ли на това, което са пътищата ни? Ами колко струва една предница на С-класата? А колко струва като се разскърца всичко вътре а си платил 100к?
за да няма вибрации и да се возиш меко си взимаш един ролс ройс и забравяш за случая![]()