тука една година да работиш после не само пикап ами за нищо може да не си събрал даже в заеми да си затънал![]()
тука една година да работиш после не само пикап ами за нищо може да не си събрал даже в заеми да си затънал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
напълно си прав,не само че няма да имаш и един лев спестен ,но както казваш може и в заеми да си потънал и да се чудиш какво те е патило
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е да аз съдя по себе си нищо не мога да спестявам а от време на време и борчове трудна работа на оцеляване сме го докарали
така е за жалост в нашата мила Татковина ,дотам ни докараха нашите добри политици![]()
абе един приятел кара с по 200 лева на месеца ама аз не мога опитвам да сместявам защото не плащтам квартира и си ям в нас ама все нещо каръшко ми се случва я на зъболекар я нещо друго и все не остават а не излизам много по дискотеки и разни такива места
хората са го казали гъз знае две и двеста,понякога има и такива инзвънредни обстоятелства,но такава е истината
Зачудих се как кара с 200лв,а то било само за джобни пари,без да плаща сметки.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Е тогава GL500. Вози ултра меко, луксозен, голям.И както си се возиш псевдо мекичко в първата по-сериозна дупка оставаш с джанта по-малко. Един познат миналата седмица остана с 2 гуми и 2к назад на главен път!
Трябва задължително бакшиш за да си върши работата някой ли?
Така е, проблема е като отидеш на лекар, в сервиз, в данъчното...
Тя и без бакшиш си я върши, но е хубаво като и покажеш, че цениш вниманието което тя полага
При лекарите отношението е различно. Наложи ми се да ходя на лекар миналата година и като отидох в клиниката в кючука, отношението беше перфектно, а не съм плащал....т.е. не на самата клиника. Докоторите които ми направиха съответните изследвания се бяха заблудили, че съм по касата.
А докторката беше толкова любезна, че ми спести разходи, които реално щяха да са добре дошли за клиниката, но нямаше да имам полза за мен, ако ги направя.
За сервиза пак е различно. Има си сервизи и сервизи
Там където аз ходя, проблеми няма![]()
ами ще кара, като нямаш повече и с толкова ще караш .................................................. .................................................. .................................................. ...
----------
То непредвидени разходи винаги излизат, особено ако имаш кола.................................................. .................................................. .......................................
Човек няма кола, която да вози хубаво по дупките, камоли тоя джип, който е на светлинни години от с-класа. По германско не са ги мислили, че ще се движат в такива условия, а виж има и едно видео с тубата където един от тестовите им полигони е точно като някои улици тук в ПловдивДа не говорим като хвана магистралата за София как ми идва да се гръмна от яките вибрации...
В хирургиите наскоро бяхме за счупен крак на моя роднина, ей там такова отношение видях, че не ми се вярваше просто...все едно си някакво куче взето от улицата нищо, че си плащаш яко над осигуровките.
Понеже се занимавам постоянно с коли покрай работата мога да ти кажа, че читав сервиз където да получиш правилното отношение почти няма. Така е в БМВ примерно, но ти си плащаш за това отношение с тройна на нормалното цена. Иначе където и да отидеш все едно си им длъжен с нещо, а не си клиент. Като бонус 90% за абсолютни некадърници, които все едно на късмет са се озовали по тия сервизи и това го казвам абсолютно отговорно.