Хепи добре е разяснила на Олег, а Фицката верно, че от години не практикува езика. НО.....навремето германско девойче на морето опитваше да отгатне от коя немска провинция съм![]()
Хепи добре е разяснила на Олег, а Фицката верно, че от години не практикува езика. НО.....навремето германско девойче на морето опитваше да отгатне от коя немска провинция съм![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (08-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, ти си човека с най-често сменяни псевдоними от РЕДА
ПРАСЧО, ПРАСЬО, PRASXO, СВИНЬО, СВИНЯТА СВИНСКА
ЧЕРНОПРАС
РЕДА, ти верно си ПОЕТ![]()
фицката (08-01-2014)
Извинете ме за уно МОМЕНТО МОРИ молим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (08-01-2014)
ееееее, айде, айде, не можем да им докараме произношениетоама сигурно си бил много чаровен и тя се е омаяла, пък ако си и рус със сини очи - хептен, направо в десятката
![]()
Безплатен обяд няма!
Ти за германец си се представял ли ?
Че те нали идват уж за българи да ги облагородяват ?
----------
Аз мога ли да мина за немец или бг чертите ми са много силни ?
Че преди години ми бяха казали няколко човека, че съм чужденец.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щом от малък е започнал да усвоява езика може.
Мой приятел арменец говори български като чист българин, а е дошъл в бг,около когато се влиза в гимназията.