http://www.dnevnik.bg/biznes/compani..._che_iznasiat/
Тоз педер Румен Гечев много започна да се изявява. През ден по пресата, да не гласят нещо нестрандартно ?Лъха на комунизъм и агентура и направо погледа му е живо СРС. Като виждам как е залегнал на масата, на бая банкети е бил патрон...сипете му едно на човека, да обриши мустака и да му светне записващото око
Пък изказването му - фръгане на пяжина връз еректурата![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
http://www.youtube.com/watch?v=xaFoHk8YGXQ
антибиотици не пия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (08-01-2014)
РЕД-е, влязъл закон, забраняващ на медицинските представители да дават пари, материални облаги, да организират екскурзии, банкети, да плащат семинари и други подобни за лекарите. Така че временно ще има сигур ослушване какво лекарство и въобще дали да се изписва. Но вече му намериха цаката...поне за една цака знам и сигурно скоро ще се появят и други законни възможности за поощрение
Аз се лекувам само с чесън, ракиджак (включващо клеева тинктура в минимални дезинфекционни количества, но ти сигурно също си правиш), спане и много плодове. Тук таме някое витамин С и 1-2 кампаниики годишно от водораслите в капсулки и глей НИЩО МИ НЯМА![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Всеки олигарх му е длъжник на него. По негово време за 3 години през граница минават 200 ценни банкови пратки . По тогавашния закон никой няма право да проверява какво има в камионите, но е публична тайна, че са били пълни с пари и ценности. А и все пак 200 официални пратки.
Голямото източване на всяка хартийка, злато, платина, каквото има и може да се докопа. И под вещата администрация на г-н Гечев.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
D-12 (08-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А,не така!По-убаво и бързо действащ антибиотик от домашно приготвеният няма!Айде![]()
D-12 (08-01-2014)
те и гриповете имам чуството че изкуствено ги пускат да могат да си пробутват лекарствата
я една дълга пуснах на еврото да видим
1.36030, стоп 1.35500 и лимит 1.36500
..............................