РЕДА взе от дълги.
След това от къси малко.
Са пак е на къси !!!
поЗДРАФ за ПРАСЬО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=c0L6bHSOH6w
РЕДА взе от дълги.Ебаа го ................. цел ден едни на ''дълго '' , други на ''късо '',...................и накрая всички спечелили ??? Къ ста'ат тия работи не знам . Реда , Фицо .............. цел ден викахте на Дизеляка , че дългите са на ход , нови върхове , ала -бала ........................ накрая излезна че сте спечелили от късите ....................Абе , ми кой губи у тоя форекс , бе ? Всичко живо пИчели ...........![]()
.
След това от къси малко.
Са пак е на къси !!!
поЗДРАФ за ПРАСЬО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=c0L6bHSOH6w
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (09-01-2014)
А тъй, каза ли им го, а? Всички са учили за политолози ша знайш и нещата винаги са розови, и по-добре!Ебаа го ................. цел ден едни на ''дълго '' , други на ''късо '',...................и накрая всички спечелили ??? Къ ста'ат тия работи не знам . Реда , Фицо .............. цел ден викахте на Дизеляка , че дългите са на ход , нови върхове , ала -бала ........................ накрая излезна че сте спечелили от късите ....................Абе , ми кой губи у тоя форекс , бе ? Всичко живо пИчели ...........![]()
.
Поета си го е казал обаче:
Когато цъфнат теменугите
и работите тръгнат зле
е*и им майката на другите
и гледай ти да си добре!
Де е Дизела да почерпи по един танц в скута а`ла Бай Драги![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Аз пък съм вече нетно дълъг от 35635, стоп на 3540, очаквам изригване нагоре.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Nikky (09-01-2014)
в почивка съм вече
взех тва къде търсих от пазара таз седмица
бай Драги е наш човек , нивга няма ни излъже в посоката![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
фицката (09-01-2014)
I trade with an ICMarkets ECN account
Каква посока бре Дизеле,добре че ти го свали та затвори на нула.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Бра'о пич !! Може да си дрънкаш врели - некипели , ама си отстояваш твоето и не ти дреме за мнението на титани у форексо !!! Да ти е честита печалбата ! Бегай пий кафенце навън , че времето е хубаво ......заслужил си си го![]()
Absfresh (09-01-2014)
Само да бие 1м връхче и да ми вкара добавката на 78 бид и ще сложа стоп на двете на 3564, малка загуба ще има , но няколко пипа.
Може и да греша, реално си контря импулс, но риска не е голям.
Как сте агънца???