Военно положение се прави от военни!!!
Армията ни е сведена до три пълни батальона
и един непълен. Та и нема кои!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (07-01-2014)
И полицията върши работа Бачота те са си военизирана структура
Контрола е важен....а държавата нека се управлява няколко години(колкото трябва) от чуждоземски университетски преподаватели
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ще те смачкат със все парите .............в добрия случай ! В лошия - ще гръмнат (със инсинировка ) ...........................Ако направиш парата отвън, примерно борсата и не си си давал халката за всеки 100к , не висиш 10000 услуги и компромати, защо не.
Но ако си "расъл" в системата няма как.
Самата система е самоподдържащ се "организъм" и изплюва туморите (добри лоши, няма значени, различни да са). Трябва да дойде отвън и да си достатъчно силен да не може да те изплюе или претопи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аха е супер да и при мене е така никога не е имало забавяне на парите ама малко по високички да бяха нямаше да е лошо
въх че тема сте зачекнали......язе кат ме светнаха че за ингилистан ми требе само нешънълиншурънс и банкова сметка......какво леко ми стана.....щото и двете ги имам....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
nnikos (07-01-2014)
Ха -ха .............Готина свалка от филма който гледам ............. Пича вика на мацката : Толко си готина , че ако бях ХЕТЕРО , щях веднага да ти се метна ................'' Веднага предизвика вниманието й .........................
зарад осигурителния номер..... дето сега правели некакви интервюта там.....скъсали няколко авера..........като ми разправяха как ги разпъвали какви бизнес планове им искали.....мани мани.....смотаните англичани прибират секва паплач от индия, полша... афганистан и сие....па иначе румънците и ние щели сме да ги съсипем.....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....