Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абса, проблема е, че реализацията на квото и да е изисква структураАбе знам ли, 7-и ден съм на сух режим, идвам си от Иванов ден и близах фрешче та съм нервен.
Но не ти ли е болно като гледаш мизериите на всяко едно ниво в системата. А има стотици и дори хиляди хора, които могат и знаят как да се оправят нещата, но си кютат там и не искат да се забъркват, защото се чустват единаци.
А ти не можеш да събереш/ избереш за всички нива Х всички места хора с морал, поне близък до твоя
Все ше се намери некой, дет ше иска да е ФЕОДАЛ/ОЛИГАРХ/ШУРОБАДЖАНАК/..........
Ми това и затова си има решениеНякои могат да го нарекат диктатура,военно положение.....но друг начин няма, когато е нужно време за да се изчисти съзнанието
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ако ти остане време прочети историята на Сингапур.
Идва диктатор, но с идеални цели. От някава скала без собствен водоизточник сега знаем в какво са се превърнали за 50 години.
Система от закони, от прозрачни права, задължения и наказания. Спазване.
Само пример. Монтират се по 4 камери на полицейските коли, както е в щатите + камера и микрофон в униформата на полицая. Записа директно от полицая в колата, от колата при диспечери. Подкупа се криминализира. А познай дали някой ще си позволи да почерпи 20 лева или дали полицая ще си позволи да поиска, като знае, къде отива записа. Но и 3-4к лева заплата на полицая.
Ще работи като робокоп.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Болно ми е , много ми е болно .....иска ми се да зависи от мен и да промена всичко от раз ...........ама ......не става !! Точно защото 1000 -и хора знаещи как и какво , вече се опитаха и стигайки до едно ниво на ''Стълбицата '' промениха вижданията си . Не гарантирам за теб , не гарантирам и за себе си .......... Не сме били от онази страна на бариерата ............... не знам .............Гарантираш ли , че няма да се поддадеш ............Абе знам ли, 7-и ден съм на сух режим, идвам си от Иванов ден и близах фрешче та съм нервен.
Но не ти ли е болно като гледаш мизериите на всяко едно ниво в системата. А има стотици и дори хиляди хора, които могат и знаят как да се оправят нещата, но си кютат там и не искат да се забъркват, защото се чустват единаци.
Амиииии .... Заплатите не са високи, ама ги има РЕДОВНО
Почивки/Отпуски/Болнични .... КАКТО си му е РЕД
Осигуровки на пълната заплата
Ваучери за храна, ДЗО, бонуси .....
Абе .... като на ДЪРЖАВНО![]()
Ако направиш парата отвън, примерно борсата и не си си давал халката за всеки 100к , не висиш 10000 услуги и компромати, защо не.Болно ми е , много ми е болно .....иска ми се да зависи от мен и да промена всичко от раз ...........ама ......не става !! Точно защото 1000 -и хора знаещи как и какво , вече се опитаха и стигайки до едно ниво на ''Стълбицата '' промениха вижданията си . Не гарантирам за теб , не гарантирам и за себе си .......... Не сме били от онази страна на бариерата ............... не знам .............Гарантираш ли , че няма да се поддадеш ............
Но ако си "расъл" в системата няма как.
Самата система е самоподдържащ се "организъм" и изплюва туморите (добри лоши, няма значени, различни да са). Трябва да дойде отвън и да си достатъчно силен да не може да те изплюе или претопи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?