Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Tъпата" сервитьорка получава толкова заплата, колкото да не умре от глад, реално това което изкарва като някакви пари и идва главно от бакшишите
----------
Е нали трябва да се поттдържат тез пътища. Нищо не е безплатно. Проблема е, че тук и да се плаща, парите не отиват по предназначение, а там и да се краде, си отива и по предназначение.Ебати страшното ''задължително '' - 2,50 ................. С кеф ще му ги дам , ако ми отнеме болежката . Не му гледам у паницата , щото знае неща които АЗ НЕ ЗНАМ !!! Имам приятел уролог ........ ззнаете ли какво е да не си пикал 5 дена ................. А ??? Не 2.50 ..........всичките познания по ''форекс'' , ще подарите безвъзмездно !!! А, сервитьорката , Олег , се е гримирала от 7 до 12 клас ., и ми дреме че ''ще умре от глад ''( не бой се, няма , че напрай една свирка ще върже седмицата ). Требва да знаеш , че ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР , важи и при хората ! Друг е въпроса , че системата в БГ е тъпа ....................в тая насока и беше зададен въпроса на Фицо ! Но докторите трябва да получават пари , повече от сервитьорите по какъвто и да е начин ..................дори и чрез рушвети ( такава ни е системата ).![]()
А баба Генка как да дава по 2.50 на преглед като и е 200 лева пенсията бре НикиЕбати страшното ''задължително '' - 2,50 ................. С кеф ще му ги дам , ако ми отнеме болежката . Не му гледам у паницата , щото знае неща които АЗ НЕ ЗНАМ !!! Имам приятел уролог ........ ззнаете ли какво е да не си пикал 5 дена ................. А ??? Не 2.50 ..........всичките познания по ''форекс'' , ще подарите безвъзмездно !!! А, сервитьорката , Олег , се е гримирала от 7 до 12 клас ., и ми дреме че ''ще умре от глад ''( не бой се, няма , че напрай една свирка ще върже седмицата ). Требва да знаеш , че ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР , важи и при хората ! Друг е въпроса , че системата в БГ е тъпа ....................в тая насока и беше зададен въпроса на Фицо ! Но докторите трябва да получават пари , повече от сервитьорите по какъвто и да е начин ..................дори и чрез рушвети ( такава ни е системата ).
А доктора като е недоволен от заплатата си, спира да работи и излиза на улицата, това важи и за полицая и за шофъора и за шивачката.............![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Когато ти требе операция, за която имаш право, но няма да ти я направят, ако не дадеш рушвет, нещата стават различни. Говориш пълни глупостиЕбати страшното ''задължително '' - 2,50 ................. С кеф ще му ги дам , ако ми отнеме болежката . Не му гледам у паницата , щото знае неща които АЗ НЕ ЗНАМ !!! Имам приятел уролог ........ ззнаете ли какво е да не си пикал 5 дена ................. А ??? Не 2.50 ..........всичките познания по ''форекс'' , ще подарите безвъзмездно !!! А, сервитьорката , Олег , се е гримирала от 7 до 12 клас ., и ми дреме че ''ще умре от глад ''( не бой се, няма , че напрай една свирка ще върже седмицата ). Требва да знаеш , че ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР , важи и при хората ! Друг е въпроса , че системата в БГ е тъпа ....................в тая насока и беше зададен въпроса на Фицо ! Но докторите трябва да получават пари , повече от сервитьорите по какъвто и да е начин ..................дори и чрез рушвети ( такава ни е системата ).
Българите работят за 600-700лв средна заплата бе и рушвети на доктора ? 100лв за преглед, дори да си осигурен, ти нормален ли си ?
фицката (07-01-2014)
Фицка, нали си наясно, че говорим за България и Български манталитет!
Само в Чужбинско спазваме правила!
----------
Скорошен случай:Когато ти требе операция, за която имаш право, но няма да ти я направят, ако не дадеш рушвет, нещата стават различни. Говориш пълни глупости
Българите работят за 600-700лв средна заплата бе и рушвети на доктора ? 100лв за преглед, дори да си осигурен, ти нормален ли си ?
На една моя близка и се налага да направи операция от дискова херния/дископатия/.....по спешност!
Влиза в болницата и доктора и казва ако платиш 500лв я правим ведна, ако не чакаш докано се появи друг, че инжекцията била за двама и като я отворят не може да стои! Та плати жената и на другия ден повторно и правят, че нещо беше несполучлава от раз! Та всичко 800лв......с направление!
А !!!!! Разбрах те !!! Ти акцентираш на системата , а аз - на докторската професия ( не съм доктор) ! Но ако разглеждаме системата - на улицата не трябва да си търси правата само доктора - той е по-полезен на друго място !!!! Баба Генкаааа................баба Генка требе да е първа на улицата !!!! И не да пита ''Защо трябва да давам 2,50 на доктора'' ...........................Правилния въпрос е : ''Защо ми е 200 лева пенсията"" ..........................![]()
alf (08-01-2014)
Приказва си ги Ники, като недоволен докторКогато ти требе операция, за която имаш право, но няма да ти я направят, ако не дадеш рушвет, нещата стават различни. Говориш пълни глупости
Българите работят за 600-700лв средна заплата бе и рушвети на доктора ? 100лв за преглед, дори да си осигурен, ти нормален ли си ?Ама наместо да си търсим полагащото ни се от държавата, ше преджобваме празните джоби на бедняка
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добра вечер докторе, доценте и специалисти
Гледам завеждащият тва отделение ви е отпуснал и го нема....така, че АТАКА НА СПАМА!!!!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
alf (08-01-2014)