Пу-пу, пепел ти на устата
Аиде по позитивно гледаи на нещата
Не те виждам толко безотговорен ..... към себе си да си
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аре лека пичове и Ж.![]()
утре сабахлем...
рано рано да ПРОЦЕДИРГВАТЕ!!!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Абе , как може да изпишете 10 страници НИЩО.
Само разбрах, че Хапи-шефчето се е прибрала, Бачо си чистел компа кат направи 1 сант прах , а не 5, че Фицката знаел дойчски, колкото да омайва девойките, питал ги откъде съм, а те милите, щот не разбрали върпоса и мълчали да не го прогонят и за капак Дизелчето продало дъното на еврото до края на седмицата. Дизелче падна в капана на краткосрочните позиции вече. Оттук насетне си форексспътник, ако не се поправиш. А пък Олег щял да изчезва на някъде с мотора да сее жито.
По-добре да се бях отдал на алкохолизъм, МАЙ.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (09-01-2014)
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!!)
Абса не си прав!!! Малко ХОРА
пък да не говорим за ЖИУОТНИТЕ
си чистят всеки месец компа!!!!)
Айде да виждам бягащи ЖИУОТНИ!!!
AlfРЕД стига си се възстановявал!!!
БАБО МЕЦООООООООООООО!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДОБРО УТРО,
вече сме се строили ,
чакаме процедирането![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (09-01-2014)
Излетя към училището току що![]()
.................................................. .................................................. ........................
ДубрутрЯ лихвари
ДНЕСКА ЛИХВЕН ДЕНМамата си джасало ден. В такива дни и ПРОЦЕДИРАНЕТО понякога не помага
!!! Зат`ва умната.
Под вчерашното дъно имам една зона 1,3525 - 1,3540 дет ми са струва корава и КОВАРНА. Затова ако пробием вчерашното дъно преди лихвите, там очаквам гаден и изнервящ рейнджпреди да светне 1,3517-1,3498
Иначе язе мислим че сме нагоре, затва и бонусарката е натоварена за 1,37333, но преди това проблемни нива :
1,3600
1,3630-1,3640
1,3690-1,3700
Айде, много здраве на Ж. и успех
П>С> Абре комарджито и бомбето тука ли са бря ? А за много години и на тях![]()
Последна редакция от babaMETZA : 09-01-2014 на 09:21
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Въхххххххххх,,,,,,,дано не го сабори половината!!!!)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ПредПРОЦЕДУРНО да кажа, че се вижда, че
курсо иска корекция поне до 1,3594!!!![]()
alf (09-01-2014)