Щом вадите пари при брокер като инстата, значи не би трябвало да е проблем и при друг брокер .
Щом вадите пари при брокер като инстата, значи не би трябвало да е проблем и при друг брокер .
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
е мойте не бяха бонуси аз сега ще взимам за първи път реални 170$ бях вкарал
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предполагам в центова сметка, че иначе с лотове не виждам как ще отвориш.
Novak (06-01-2014)
Тъй де, вместо да се мъчиш това дебел спред и всичките останали екстри, на читав брокер трябва си направо изтребител.
Novak (06-01-2014)
Да, добре ми дойде и още ми малко мързеливо.
.............
на центова 1 лот е равен 0.1 при нормален брокер както и да е, търговията all in си е доста модна тук във форума.
Ами 1 стандартен лот с 1:1000 е 130 долара....нищо работа не е
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ехей и със 170 долареса е отворил 10 лота е тва се казва камикадзе
че то само спреда му е 30 долареса и при новини не можеш даже да видиш как мушенгисват бързо цената 10 пипа надоле и е готов да изпие мапжинколата без да разбере как и от къде![]()