Някой много здраво го изляскае затова винаги трябва стоп
![]()
Някой много здраво го изляскае затова винаги трябва стоп
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ударих 12 от дау ,още толкова трябват и деня приключва
----------
Аз златото отдавна го зарязах,че нямам приятни спомени от негоа и хич не ми харесва за трейд напоследък
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (06-01-2014)
Eeee стига я повтаря тази халва! Сега и на мен ми се прияде! А преди малко бях до магазина.......![]()
и що едната 2 кинта па другата 2,30......имам съмнежи че по йофтената е с косъм.....![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Nasko (06-01-2014)
Другият път като ходиш до магазина ме подсети да те подсетя да си вземеш
Фафле я кажи от тези 10 км дето ги минаваш засичала ли си колко от тях са търчане и колко ходене и колко време ти отнемат ?
Стига ва...![]()
...скоро имаше една издънка. Взехме пиле на "ГРАДУС" от Кауфланд и вътре в опаковката имаше хлебарка...и го върнахме.
Последна редакция от Nasko : 06-01-2014 на 17:46
Другият път като ходиш до магазина ме подсети да те подсетя да си вземеш
Фафле я кажи от тези 10 км дето ги минаваш засичала ли си колко от тях са търчане и колко ходене и колко време ти отнемат ?
Стига ва...![]()
...скоро имаше една издънка. Взехме пиле на "ГРАДУС" от Кауфланд и вътре в опаковката имаше хлебарка...и го върнахме.
Tи пък голяма претенция бе
На мене ми се случи в бозата да има и я изкарах от устата си та хлебарка, ти цяло пиле си върнал, щото била залепнала за него![]()