ПредПРОЦЕДУРНО ще каже РЕДА:
късо и пак късо да УТЕПЕМ ДЗВЕРО!!!!
ПредПРОЦЕДУРНО ще каже РЕДА:
късо и пак късо да УТЕПЕМ ДЗВЕРО!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (06-01-2014)
Дабре...за благото на форума, отивам си в стаята...после ша дода да си допоеме
ПРОЦЕДИРАЙ, че форума нема да издържи още ден без да търгуваме...ша крашне от спам![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
аз пък си държа дългата на еврото и късата на паунда от снощи вече е на профит 30 пипа
дългото евро 1.36700 се целя
все си мисля че финалното късо ше се запази за бай Драги в четвъртък пък ше видим акулите ко са намислили![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Индексите:
Японските са МНОГО надоле(РАКЕКЕРЧЕНИ) и гледат надоле!!!!!!!!!!!!!!!
ДАУ е доста отдоле и гледа надоле.
ДАКС е леко отдоле и гледа за надоле.
За днес посоката до ИКЕНДИЯ ще даде
индекс PMI в сферата на услугите финален.
Очакванията на РЕДА са на франсетата леуко отдоле,
а на германците леуко отгоре. Пазара в момента
калкулира лошите новини за еврото!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,3592-1,3600 и преминаването и ще води
до движение до зоната под 1,3650 и там ще се реши дали
ще ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3677-1,3693.
РЕДА не вижда СВИРЕПАТА подкрепата!!!!
Целта надоле в сегашното движение е 1,3543.
СВИРЕПАТА подкрепата реално деиства в зоната 1,3543-1,3524
и при преминаване там целта ще е зоната около 1,3490.
Преминаването там ще значи ход до към 1,3399-1,3296 и ще се
осъществи отново РАдоста на РЕДА да види ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333 отново!!!!)
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
И аз току що на 3580 покрих късото на 100%.
Трябва да слезе още 40 точки, но може и да не благоволи сега. Лимит на спот дългите съм сложил на 3695 в момента, но ще го свалям по един канал с времето.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
П>П>Около 1,3510 също съществува вероятност
за сериозно ниво на СВИРЕПА подкрепа!!!![]()
с късите фнимавайте много , че акулите дебнат за вход по тренда за 1.4000
дан ви изненадат мечките
тез големи къси де ги чакате скоро няма се реализират според мен де
давай еврооо![]()
Dizele след като се СВЛЕЧЕ с четири фигури
още ли е редно да се твърди, че има тренд нагоре???)
)
Да не забравите, че ПМИ-тата днес са с по 2 мин по-рано отколкото са в календара.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
4 фигури са корекция на тренда
тренда си е бичи на евро/долар само цената като погледнеш 1.3587 е достатъчно кое е по-скъпо с колко и какъв е тренда
факта че за да си купиш едно евро ти требат един долар и 36 цента ясно говори кой е тренда![]()