Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (05-01-2014)
Той, че ниво има има щото е СВИНЯК!!!
Обаче обичайно само се КИКЕРЧИ и само
лигни и гнусотии сипе!!!
Само когато се лензи с ФАФЛИЧКАТА е по-обран!!!)
Инъче е знаи търговията де,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (05-01-2014)
Абс, още ли си държиш късите? Или затвори?
Аз съм с дълга, като гледам на 4Н дивергенциите и там другите индикатори, каки и прочее ми се привижда,че отиваме нагоре при евродолара
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
И гап имаме да затваряме.....но не се знае кога? ,
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (05-01-2014)
знам бре, ама виж по-добре , то си се вижда накъде е
.................................................. .............
----------
инвалид дава заради daily High &Low индикатора
иначе дивергенцията си е ОК...................