Първо е шамарил френска дипломатическа представителка в самолета и автобуса, после натепали едно момче и накрая един полицай.Тая КУРВА Сидеров как си вярва, направо ми иде да го срещна и да го наритам да не може да мърда.
Гледайте и видеото във статията.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
сигур нищо няма му направят, щото от него зависи правителството на ДПС и БСП и ше го покрият
инък той ше внесе вот на недоверие веднага и с гласовете на ГЕРБ свалят правителството за минути, държи ги за топките всички![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя дебил отдавна трябваше да е обезопасен в подходящо лечебно заведение, ама си е намерил територия за номерата и му вървят ...Тая КУРВА Сидеров как си вярва, направо ми иде да го срещна и да го наритам да не може да мърда.
Гледайте и видеото във статията.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
нормално от неговите гласове зависи правителството , ше му играят по свирката няма друг изход
играч е Волен знае как да изнудва или или няма средно положение или правителството и аз![]()
Тоз педал мисля, че е крайно време да бъде пребит като куче и пратен в затвора след товаТая КУРВА Сидеров как си вярва, направо ми иде да го срещна и да го наритам да не може да мърда.
Гледайте и видеото във статията.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Emil Enchev (07-01-2014)
Това е поредната му роля да става вожд на всички маргинали, отделно всеки втори на маса и на клавиатурата раздава шамари налява и надясно, той го прави в риъла, решил е че този сценарий ще му проработи.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark