Народе помагай ,дайте експерт който да мести позицията на ВЕ.От няколко дена се мъча със два такива ,ама ни един не става/Stop Loss Mover,Update Stops/.Ако някой се сети за други ,да помага.
Народе помагай ,дайте експерт който да мести позицията на ВЕ.От няколко дена се мъча със два такива ,ама ни един не става/Stop Loss Mover,Update Stops/.Ако някой се сети за други ,да помага.
compos sui
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ratetouilli, атоматично ли искаш да я мести или ти с мишката да я местиш като стигне някакъв таргет
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
visual order editor - има такава опция....има опция и за частично затваряне ако ти е необходимо....има опция и за частично затваряне на загуба...
ПП има и плаващ стоп...
Последна редакция от JaY_Z : 10-05-2012 на 18:28
Мисля, че на Update Stops, като му сложиш 20 пипа в Move Stop , то след като цената мине 20 пипа в +, стопа отива на 0.
Ratetouilli, виж сега имам няколко скрипта за отваряне на ордер направо на графиката и предварително задаване на лота и стопа, след това стопа може да си го местиш с мишката нагоре надолу както ти харесва с друг експерт.А ти искаш като стигне 0 да го измести а след това пак ли трябва да го мести и на какво разстояние нещо не разбрах точно искането ти
Идеята е следната,след отваряне на ордера и цената вече е Х-броя пипса на плюс да се премести на ВЕ, и остава там ,докато не бъде ударен като стоп или аз реша да затворя ордера.Ratetouilli, виж сега имам няколко скрипта за отваряне на ордер направо на графиката и предварително задаване на лота и стопа, след това стопа може да си го местиш с мишката нагоре надолу както ти харесва с друг експерт.А ти искаш като стигне 0 да го измести а след това пак ли трябва да го мести и на какво разстояние нещо не разбрах точно искането ти
compos sui
Ratetouilli, виж този експерт дали ще ти свърши работа, аз лично не съм го използвал и не мога да дам някакво мнение но мисля че отговаря на условието което търсиш
Ratetouilli (10-05-2012)