аз па гащи имам таквиз![]()
![]()
![]()
те не бяха по-рано (кът ги купувах), ма кът им съ скъсаха джобовете станаха таквиз
![]()
![]()
![]()
аз па гащи имам таквиз![]()
![]()
![]()
те не бяха по-рано (кът ги купувах), ма кът им съ скъсаха джобовете станаха таквиз
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (05-01-2014)
kypa, Извинявай,имам един личен въпрос...инсталирах си уиндоус 7 , като си тегля платформа от инстата коъ вид да си избера МТ4 или МТ4(zip)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това наистина беше полезна информация , а имаш ли гащи на спиндерман![]()
![]()
такива бях мернал някъде
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Що не си я изтеглиш от официалният сайт а МТ4. избираш фрее доунолуд и готово. после инсталираш и си готов. и няма да има за какво да се чудиш. лесно и просто.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
masta (05-01-2014)
Маста, коят и да изтеглиш - едно и също инсталираедното е малко по-сбита версия на другото, разлика у софтуера няма обаче
![]()
masta (05-01-2014)
ама наистина таз от официалния сайт май по-убава![]()
![]()
аз и аз нея ползвам
![]()
![]()
ку ти липсва червената икона: spindertrader.zip
![]()
![]()
![]()
Благодаря ви пичове!Дръпнах я всичко е ОК!
![]()
ми то винаги за всеки софтуер, по добре си е от официалният сайт. всички други сайтове, са или препратки към офоциалният сайт или просто както каза кура, збита или орязана версия. Понякога най новата версия е пълне боклук, но това го разбраш, след като изтеглип и инсталираш.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ем зависи... ку е платен софтуера - най-добре от замунда ил от пиратебау да съ дърпа![]()
![]()
бая по-евтинко излиза
![]()
![]()
![]()
Пробвах на един таблет да инсталирам МТ4 от сайта,ама не става,не разбрах защо,уж за андроид,а не иска.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes