а пробва ли от маркета? аз на телефона от там си я свалих. пиши мета трейд и ще излезне.
вярно мобилна версия, няма ги функциите, като плаващ стоп и разни други ама, поне да си гледаш как се движи пазара и да смениш позицията на стопа става.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Вчера бях в един наш парк. И там индииско семейство. На цвят като нашите цветнокожи. Само дето интелигентни орица. С какво ли се занимават в БГто.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
от google play Магазина и аз исталнах на тъп-фона и нямам проблеми.. даже и сделчици от време на време пускам през него..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
На телефона стана,а на таблета не иска,не можело да се инсталира на тази версия.![]()
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
ами вдигни си версията на андроида ако ти го позволява де. иначе търси през сайта, замунда (незнам дали я има там). явно ти е старичка весията на андроида. незнам, в това положение бих търсил по разни сайтове, ако искокне по стара версия. Ако не можеш да си ъпдейтнеш Андроида има и къстъм РОм-ове с които може да си ъпдейтнеш с по горна версия. не официална но пак става. пробвай и във сайта на производителя на таблета ти.
аз лично не виждам къде може да е причината щом и двете са с Андроид.. сигурен ли си ,че имаш свободна памет и слободен рам..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Доста от индийците тук се занимвата със тъговия. В Пловдив познавам търговци на Платове, магазини за всичко по левче.
така че според мен с търговия се занимват.
Последна редакция от Kaisyn83 : 05-01-2014 на 16:50
за инсталирването у хандроидя мож да има проблем ку съ турга на картата памета![]()
![]()
даже и у новия хандроид прави проблеми понякога
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Емигрантите от България и Румъния проклеха Великобритания.
Господ чу молитвите им и наказа острова с нечувана буря.
Най-силната буря от 20 години се вихри на Острова
http://www.dnes.bg/world/2014/01/05/...ostrova.211414