Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес
Николай Фенерски
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес
Николай Фенерски
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къф е тоз??
Некъф нов ПРОРОК ил обикновен
пропаднал квартален пиандурник???)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук си казва
готово е......................!!Еми фармацията какво да яде РЕДЕ, ако ги няма гриповете?
Но щом си по-добре.....е на добре! Ще минеш без антибиотици, което е по-важно!
Това от меда ще да е!
Утре все още не, но вдруги ден си 6!
----------
Нали знеш, че нося!
Човек е голям когато може да се самоиронизара дори!
Направи ли кафето да идвам на гости, да пием с **g?
мъ тебе ти ареса вчерашното..............
и шъ повтаряш.............аи чакам тъ.........![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (05-01-2014)
Абса чадо,)
позамислих се върхУ твоя проблем.
Възможно е да си е напълно нормално
да ти се ПЛЮСКА в повечко!!!!
Сетих се, че твойта обичайна консумация
на биРА е към 3 (ТРИ) литра дневно,
а това са твърде много калорий с
които твоя организЪм е привикнал.
Може би е правилно да се храниш повечко,
но требе да спортуваш още повече щото
ще се подуеш като ПЛОНДЕР !!!![]()
Изобщо не ми влияе. От време на време спирам за по седмица. Колкото да се пробвам дали съм пристрастен. Не съм. Криво ми е че имах един ятак. Дето ви снасяше черешова. Вчера го нема. Та пак съм на гроздова. А от един друг ятак се зареждам и с кайсиева.
alf (05-01-2014)
Кое вчерашно???
И вчера ли сме пили кафе? ?..........дали пък не съм се напила от вашите изпарения само?
----------
Азпък знаеш ли какво направих? Ходих да потичам...направих 6км. И сега се чувствам перфектно!
И даже заглъхването ми се оправи! Спорта е гляма работа!
Могада го обясня човешкото тяло което не спортува като блато....там където не се движи водата става тиня.......в случая кръвта!
Факт, аз сам си стигнах до заключението. Средно 600-700 калории на литър по 3 , таман 2000 калории, горе долу дневната дажба на един нормален мъж. Че и хапвам още 2500-3000. Сега просто хапвам за 4500 горе долу.Абса чадо,)
позамислих се върхУ твоя проблем.
Възможно е да си е напълно нормално
да ти се ПЛЮСКА в повечко!!!!
Сетих се, че твойта обичайна консумация
на биРА е към 3 (ТРИ) литра дневно,
а това са твърде много калорий с
които твоя организЪм е привикнал.
Може би е правилно да се храниш повечко,
но требе да спортуваш още повече щото
ще се подуеш като ПЛОНДЕР !!!
А спорта няма спиране, точно тръгвам за приятелско мачле.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absa те тия калории от биРАта са различни!!!Факт, аз сам си стигнах до заключението. Средно 600-700 калории на литър по 3 , таман 2000 калории, горе долу дневната дажба на един нормален мъж. Че и хапвам още 2500-3000. Сега просто хапвам за 4500 горе долу.
А спорта няма спиране, точно тръгвам за приятелско мачле.
Едно е от МЯСО, друго от картофи, а съвсем
друго, ако ги набавяш от КАРПУЗИ!!!!)
++++++++++++++++++++++++++++++++++
ФАФЛИЧКЕ РЕДА никога не е спирал да спортува!!!
Прави коремни преси и лицеви опори, но не
тича щото не обича. Сега излиза да походи.
Ще ходи в продължение на два часа, а това
значи със сигурност повече от 16 километра!!!
П>П>Бута и едно колелце с дръжки почти всеки
ден четири серии по 15(петнадесет) пъти!!!)