Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (04-11-2013)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (04-11-2013)
Ма то там нямаше никви търговциСамо такива които си мислеха, че могат да бъдат търговци
E, kато изключим може би двама трима...но надали
Тя там простащината стана толкова много, че напълно логично беше, да последват дадените мерки![]()
фицката (04-11-2013)
Oleg (04-11-2013)
Absfresh (04-11-2013)
Помислих, че ти се е родила някоя щерка и вече подготвях поздравителното слово
----------
Днес немците като сформират правителство и сигурно ДАКС-а ще отлети още 100 нагоре. Аз съм пак с минимална позицийка. Тука поне в рейнджа подобрихме малко цената.
----------
Специално за котколюбците.......................... .................................................. ....
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абсе, ако успея да стигна до там....значи наистина много съм постигналПомислих, че ти се е родила някоя щерка и вече подготвях поздравителното слово
----------
Днес немците като сформират правителство и сигурно ДАКС-а ще отлети още 100 нагоре. Аз съм пак с минимална позицийка. Тука поне в рейнджа подобрихме малко цената.
----------
Специално за котколюбците.......................... .................................................. ....![]()
Absfresh (04-11-2013)