аз също ми е интересно тоз наглец от де има тоз кураж след 3,5 години разсипия да се осмелява да дава съвети..
аз също ми е интересно тоз наглец от де има тоз кураж след 3,5 години разсипия да се осмелява да дава съвети..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
нема ли кой да го застреляа ку иска да свърши наистина няква раб'та... да напише що не трябва и да ги дава на проКУРор
![]()
![]()
инак от празни приказки полза няма...
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
той у родния Ловеч не смей да се вясне щот много ора са се заканили да го поотупат.. па то сигурно и по други провинциални градчета е така..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ем те па толкоз ли са им къси ръчичките на тез ловчанлии, че не могат да го барнат у Софията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ку го замаскират кьотека кът кауза в името на народа и у Софето шъ съ оправят![]()
![]()
то не е и трудно замаскирването даже в тоз случай
![]()
![]()
то даже не е и замаскирване
![]()
![]()
![]()
а бе виж с Октайчо кво стана.. ужким за полза роду го направи, пък му готвят няколко годинки у пандела.. страх ги е ората..
единия сигурно е баща му, нали двамата не си говорели.................................................. .................................................. .................................................. ...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Над 90% от българите смятат, че средното образование трябва да дава професия...
Австрийски и германски фирми в България искат да въведат дуалната система, българските работодатели са скептични, каза Ивайло Калфин
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Н. Младенов: Истерията около имигрантите на Острова е политически мотивирана
http://www.investor.bg/bulgaria-on-a...virana,164369/
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb