Алтернативни измерители на националните кредитни рейтинги...Основната цел на фискалните политики по време на кризата бе да поддържат добър кредитен рейтинг, което доведе до мерките за икономии
Алтернативни измерители на националните кредитни рейтинги...Основната цел на фискалните политики по време на кризата бе да поддържат добър кредитен рейтинг, което доведе до мерките за икономии
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трима експерти за икономиката през 2014-а.
каква ще е икономиката на България през 2014 г. на експертите Лъчезар Богданов, Емил Хърсев и Иван Нейков.
Емил Хърсев:
Два сценария - ръст 1,8% или до 5%
1. При всички положения - по-добра.
В това са единодушни всички прогнози за България, включително и най-песимистичните. Въпросът е с колко по-добра ще бъде 2014 г.? Има два възможни сценария за развитие през следващата година в зависимост от това дали ще продължи депресията, или ще започнем да излизаме от ниската фаза на кризисния цикъл.
Първият сценарий (поредна година на депресия) лежи в основата на т.нар. макрорамка, по която е планиран държавният бюджет. На същия сценарий, но в по-песимистичен вариант залагат текущите прогнози на Европейската комисия, МВФ, Световната банка и всички, които следват мисловния модел на тези институции.
Вторият сценарий е свързан с надеждата икономиката на страната да се оттласне от икономическото дъно и да навлезе в т.нар. фаза на оживление. Това няма да е бурният разцвет от предкризисните години, но след пет пълни години на спад (рецесия) и депресия ще се почувства в практически всички отрасли и сфери.
чак 5% не ми се вярва но дори дамо 2% да е, си е едно много добро постижение на фона на последните 4 години...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Как ще се развие пазарът на труда през 2014?
Вижте какви са очакванията на HR мениджъри от различни индустрии
http://www.economy.bg/humancapital/v...ruda-prez-2014
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Аз се опитвам да обърна внимание на факта, че ни предстои добра година и е хубаво да сме малко по големи оптимисти.
Струва ми се, че колегите ги мъчи някакво пълно отчаяние.
аз лично съм умерен оптимист и казвам, че 2 процента са напълно достижими през тази година.. друг е въпроса, че от много ниско ниво ще ги прибавим тези 2 процента..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
В началото на годината много от хората са оптимисти ...,
дори и политиците .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Не знаех, че са толкова строги мерките, ама аз така ли иначе и трезвен не карам много много, камо ли пил, дет е почти всеки ден.То се лъже много лесно - с лепенка тиксо...
Ако ти стиска - щото хванат ли те - до края на живота си кола няма да караш.....![]()
Строги са. Много. За повторно нарушение ти отнемат пожизнено книжката.......................
След това, ако те хванат че караш без книжка - отиваш в затвора....
Последна редакция от Bibco : 04-01-2014 на 01:50