Тука на 4ч има такава голяма греда, че финтовете със сигурност ще продължат. Няма да даде гладко спускане тип СГ
Тука на 4ч има такава голяма греда, че финтовете със сигурност ще продължат. Няма да даде гладко спускане тип СГ
I trade with an ICMarkets ECN account
аз да тествам, пък обема не е голям
мерак дали не обраха подкрепата с 10-20 пипа и айде нагорце обичат ги тез номерца те![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (03-01-2014)
Да видим до 1,3400 дали има кой да го спре това слабо €€€€€€€€€€€€€-ро
Ама ме съмнява на това ниво се оформя по сериозна подкрепа
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Влиза мъж в бар и иска 5 водки. Изпива ги. Иска още четири водки. Отново ги изпива. Иска още три. И тях гаврътва.
Замислен се обръща към бармана:
- Ето това е парадокс. Колкото по-малко пия, толкова повече се напивам...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nikky (03-01-2014)
Мисля вече да затварям късите, щото ми писна да кибича днес
стига, два дена добре беше
Асам доволен
Хубав вийкенд на всички
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Как си РЕДА,, ще живееш ли или квото беше, беше
Moжеше да изкараш още някоя година, ма кво да се прави
Aбсе с те 20лота къде си укъсил...хубава работа![]()
![]()
I trade with an ICMarkets ECN account