Така е , щом Absfresh, го казва явно има защоттттттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт тттттттт
Така е , щом Absfresh, го казва явно има защоттттттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт тттттттт
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А недей така, мненията са като задниците, всеки си има по едно негово си. ВСЕКИ ГРЕШИ.Ет'ва е приказка .................... Нямам твойто самочувствие да го обявя така директно , ама от няколко дена се мъча леко да го подскажа тука ........................ СРИВА ЩЕ Е ГОЛЯМ !!! Щом и Абсата така мисли , ..................нема 3-та , нема 5-та ......................... НАДОЛУ - то ще е яко !!!!!
Аз чакам двумесечни големи сривове по индексите, които запонаха вчера, това е съчетано със срив при кросовете на йените, най-силен си мисля ще е при евро/йена, защото и при евро/долар чакам слизане до 1.31.
НО МОЖЕ И ДА ГРЕША, та всеки сам си прави анализа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ivaceda (03-01-2014)
Аз нямам самочувствието да го обявявам.Ет'ва е приказка .................... Нямам твойто самочувствие да го обявя така директно , ама от няколко дена се мъча леко да го подскажа тука ........................ СРИВА ЩЕ Е ГОЛЯМ !!! Щом и Абсата така мисли , ..................нема 3-та , нема 5-та ......................... НАДОЛУ - то ще е яко !!!!!
Аз само знам, че основните закони на вълните не могат дa бъдат прескочени.
Абсът знае много неща, но никой не знае всичко. Няма такъв.
Пък какъв ще е сривът, скоро ще видим, нали така?![]()
----------
Скоро ще видим.
Може да е прав... а може и да не е...
Скоро ще разберем.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (03-01-2014)
Absfresh, трябва по-честно да ни навестяваш в тази тема.................................................. .................................................. ..........................................
В работно време си пиша в темата на РЕДА, може там да ни навестявате
Лаф да става.
Как сте агънца???
Ами всеки пише квот си иска. Аз си пиша за индексите и всичко, което търгувам на форекс платформа. Само с акции не съм ги почнал още, но скоро и това ще стане![]()
Как сте агънца???
Добре значи да скъсявам вече, така ли? Аз с тея вълни където ги броихте до сега ми ме беше хванало страх да пускам. сега може да се реша да пусна една къс с малко обемче до 98,000.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Иве , точка А трябва да е свързана с точка С - не може да виси у въздуха . Тогава Е - остава свободно , но правилото е че в '' хоризонтални триъгълници '' Д или Е , могат сами да бъдат такива . И всичко се напасва ......... Дори и това че '' Е '' не трябва да стига до линията . А относно курсовете - маани ги тия .......... тия знаят по - малко от мен и теб , галвочи ......................... Само в книгите е истината .........Елиът , Пректър , Балан .....................Но даже и да не свързвам върха, триъгълникът си е все така валиден в тези му рамки:
Скъсявай ако си решил да скъсяваш по собствен анализ със собствена преценка на мм и обем на позицията. Не се подлъгвай по форумни мнения, защото аз пиша за долар/йена, но нямам позиция примерно.
Как сте агънца???
ivaceda (03-01-2014)