Остави, но вдигнаха и максималния праг на осигуровките с 200 лева. ........................................... на 2400
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Skp (02-01-2014)
Аз все те питам но ти не съм виждал да ми даващ отговорВземи, вземи, вземи, вземи, а кога ще дадат нещо.
Е затова не мога да ги дишам комунетата, ще вземаме от училите и работещи, ще даваме на мързеливите.
----------
В Германия например няма минимална заплата.
В някои региони в БГ вдигане на минималната значи повече разходи за работодателя при същия труд.
Какво образование имаш като все се опитваш да даваш експертни мнения???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това няма значение , всеки има право на мнение, ако чакаме само икономисти и финансисти да пишат в темата, не знам колко поста ще има. Пък и аз съм против прекомерното увеличение на социалните разходи без икономиката да има растеж.... Все пак никоя социална система не е направила бедните богати, като направи преди това направи богатите бедни ...това разбира се идиализиран пример , но идеята е ясна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чак сега виждам да ме питаш. Магистър съм по макроикономика, паралелно мба.
Завърших семестриално и магистратура по статистика, но ми умря мерака за учене преди дипломиране. Ще се напъна и за това до 1,2 години.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
и аз мисля, че икономическото образования ( българското) не е гаранция за успех на пазарите..Това няма значение , всеки има право на мнение, ако чакаме само икономисти и финансисти да пишат в темата, не знам колко поста ще има. Пък и аз съм против прекомерното увеличение на социалните разходи без икономиката да има растеж.... Все пак никоя социална система не е направила бедните богати, като направи преди това направи богатите бедни ...това разбира се идиализиран пример , но идеята е ясна
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
jivko78 (02-01-2014)
да то ако беше така само икономистите щяха да успяват.................................................. .................................................. ...............................................
Тогава дръж се подобаващо на образованието си!
Бъркаш елементарни неща
Къде си завършил образованието си?
аз даже някъде питах тука преди дали има обучение по Форекс по българските университети, но така и не получих отговор.. а дори и да има, тази материя е толкова динамична, че едно подобно образование може да ти даде само основа, но не и инструмент за успех..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ето, че и ти бъркаш. Брутната заплата, излиза от едно и също място. Оттам на хартия как се разпределя е все едно. Един щат все си струва толкова, за една фирма. Независимо от дяловото разпределение.![]()