Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като се замислиш Децата са единствената радост, за която когато и да се замислиш все се радваш, дори и да не пред тебе.
Лично мене много ми е правило впечатление как се радват родителите ми като се приберем в бащината къща за през уикенда. Няма такава радост, както Родител гледа детето си.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
jivko78 (31-12-2013)
Винаги за нас родителите ,децата си остават деца ,колко и да са пораснали,затова пожелавам на всеки да изпита тази радост
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То пък точно заради децата би трябвало да се разделят според мен - за тях е най-добре да растат в здравословна среда, а горната не ми се струва да е такава, по-скоро е фалшива, а децата безпогрешно забелязват фалша. Да не говорим, че е зле и за родителите им, но всеки си знае... всеки случай не ми звучи добре тоя перманентен 20-годишен триъгълник-четириъгълник.
----------
това пък още по зле и от триъгълник-четириъгълник.ще е по-голяма грешка да се превърнем в роботи според мен.
![]()
по-добре човеци да си стоим, макар и грешни.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То пък точно заради децата би трябвало да се разделят според мен - за тях е най-добре да растат в здравословна среда, а горната не ми се струва да е такава, по-скоро е фалшива, а децата безпогрешно забелязват фалша. Да не говорим, че е зле и за родителите им, но всеки си знае... всеки случай не ми звучи добре тоя перманентен 20-годишен триъгълник-четириъгълник.
----------
Даааа ..........................................
Малки деца -малки грижи
Големи деца -големи грижи![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
и аз мисля че в такива случаи е по-добре да се разделят, но съм срещала хора които мислят обратнотоТо пък точно заради децата би трябвало да се разделят според мен - за тях е най-добре да растат в здравословна среда, а горната не ми се струва да е такава, по-скоро е фалшива, а децата безпогрешно забелязват фалша. Да не говорим, че е зле и за родителите им, но всеки си знае... всеки случай не ми звучи добре тоя перманентен 20-годишен триъгълник-четириъгълник.
----------
това пък още по зле и от триъгълник-четириъгълник.ще е по-голяма грешка да се превърнем в роботи според мен.
![]()
по-добре човеци да си стоим, макар и грешни.![]()
Бе може и обратното да е, не се знае много. Добре, че има баби и дядовци в Бг да помагат, докат са малки. Който си няма - да припечелва повечко от форекс, че да има и за детегледачка.
Като порастнат, може и сами да са си детегледачи.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
то с тая възраст за пенсиониране за съжаление няма как бабите и дядовците да гледат внуците, а за детегледачки трябват бая пари![]()
всичко е до собствен мироглед,ако младите мислят ,че трябва да чакат бащите и майките и м да се пенсионират за да родят деца лошо много лошо