С дебел плътен минус са - предполагам че това трябва да е кофти нали. Иначе продължаваме напред - в крайна смчетка популизираме инстата и изобщо форекс търговията - според мен това е важното и разбира се обвяната на опит и знания.
С дебел плътен минус са - предполагам че това трябва да е кофти нали. Иначе продължаваме напред - в крайна смчетка популизираме инстата и изобщо форекс търговията - според мен това е важното и разбира се обвяната на опит и знания.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо и в хазарта да не може да се управлява риска ,избираш няколко срещи докарваш коефициент 3+ създаваш една схема по мартингейл със стъпка по фибоначи,заделяш достатъчно пари и ето една печеливша схема.Може би има проверка за съдържание или наличие на нецензурни думи - принципно е грозно да се пишат цинизми. Но да се върнем на темата - наличието на риск не означава че форекс търговията е хазарт, тъй като тук риска може да се управлява, да се предвижда и съответно да се минимизира - а в хазарта това е почти невъзможно. Освен това определени събития имат причинно следствена връзка и не са плод на случайността.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз лично доста опит натрупах и от форума. благодаря за което на хората които участват.
На някои и аз съм помогнал, други съм объркал както мене са ме обърквали, но като цяло обмена на информация е важен. а информацията знаете е най ценното нещо.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ем то идеята е без да съ заделят пари![]()
![]()
щот инак със заделяне всеки може
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
ОЛЕГ не може човека да е изписал толкова коментари само в теми коит не се плащат. По скоро си мисля, че админа е излезнал да запразнява и след нова година ще проверява коментарите кои да плаща и кои не. затова всички са в минус. понеже и да пишеш в коментари които се плащат със сигурност, пак набъбва тази отрицателна бройка.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
туй (ама без минуса) са коментарите дет съ плащат уа![]()
![]()
а от общия брой кът ги извадиш и получаваш тез дет не са плащат
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
В хазарта може да се управлява риска , все пак има професионални покер играчи...................................... .................................................. .................................................. ...
Може разбира се,то това е в оснаовата ако искаш да имаш шанс за печалба.
само че при мартингейла е достатъчно само веднъж да влезеш в кофти серия и приключваш играта...................................... .................................................. .........................