То си има ограничения , не мож всичко да изнесеш![]()
![]()
и в тоя ред на мисли , добре се класираха консервите тогаз
![]()
![]()
Какво русенско варено с пържоли вътре имаше![]()
![]()
![]()
То си има ограничения , не мож всичко да изнесеш![]()
![]()
и в тоя ред на мисли , добре се класираха консервите тогаз
![]()
![]()
Какво русенско варено с пържоли вътре имаше![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Той тая водка видял ли си го да я пие? Аз и аз съм си правил мохабет с ръшъните и точно обратното. Казват, че ракията им харесвала.Само дето българската ракия не им понася иначе можеше да ги снабдяваме с този вълшебен елексир - преди време имах един съквартирант от русия - горкият така се налулю от това български гориво че цяла нощ бях на пост с легенче в ръка. Иначе водка пил по литър и нищо му нямало....
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Тя водката не е кой знае какво бе![]()
![]()
ракията си възпламенява
![]()
водката си е меко пиво
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Вий гледайте да не съ наквасите с първака![]()
![]()
..............
![]()
от водките ми харесва само Смирноф и Собиески, по принцип не пия водка гадана ми е, но тези двете мога да ги пия .................................................. ...............................
----------
Направо оставете някоя 58 градуса за гости като пият два пъти да ги удря в петите и да бягат.................................................. .................................................. ...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз и спирт от аптеката съм пил![]()
![]()
обикновено по наще заведения е такова
![]()
![]()
![]()
Ако е фабрично производство, и трябва да отговаря на стандартите, и водката и ракията нрябва да са в границите 38-40 градуса. Това че ние подомашному си я правим над 50 градуса вече е друго.
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми то иначе трябва да пия по половин бутилка за аперитив.
Заводската ракия, оппа исках да кажа спирт не искам и не ми и понася оргънизма. Имам ли възможност винаги домашарката.